به گزارش ایرنا از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، «محمد عمادی» افزود: این کارگروه با محوریت رگولاتوری با حضور نمایندگان شرکت توانیر، شرکت مخابرات ایران و اپراتورهای همراه اول، ایرانسل و رایتل تشکیل شد و با توجه به اینکه قطعیهای مستمر و طولانی مدت برق میتواند آسیبهای جبران ناپذیری به شبکه ارتباطی کشور وارد کند، در نشست اعضای کارگروه راهکارهای مواجهه با این موضوع بررسی شد.
وی بر ضرورت تامین منابع پشتیبان در سایتها و مراکز مخابراتی از سوی دارندگان پروانه خدمات ارتباطی و فناوری اطلاعات تاکید کرد و اطلاعرسانی قبلی به اپراتورها در مورد قطع برق و همچنین عدم قطع برق مراکز مخابراتی و سایتهای حساس و پر اهمیت را ضروری برشمرد.
سرپرست دفتر نظارت بر خدمات ارتباطی سازمان تنظیم مقررات به سرقتهای مکرر باتری سایتهای مخابراتی، هزینه بالای تامین باتری و فرایند تامین سوخت ژنراتورها اشاره کرد و گفت: با این وجود اپراتورها به تنهایی قادر به رفع موانع نیستند و به همکاری مراجع نظامی و امنیتی، وزارت صمت، وزارت نفت و مراجع ذیصلاح در این زمینه نیاز دارند.
عمادی هماهنگی بین ادارات کل تنظیم مقررات مناطق، ستادهای استانی اپراتورها و شرکت توانیر را به منظور حفاظت از حقوق مصرفکنندگان، مدیریت منابع و کاهش آسیبپذیری، ضروری دانست و از ارزیابی مستمر برای ادامه همکاری بهینه در برنامههای نظارتی رگولاتوری خبر داد.
منبع