هاشم علایی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: احیای واحدهای تولیدی راکد این استان با هدف تکمیل زنجیرههای تولید و اشتغال مورد توجه قرار گرفته و واحدهای تولیدی و صنعتی استان که درگیر مشکلات مربوط به قوانین مخل، بیمه تامین اجتماعی و مالیات هستند شناسایی شده و برای رفع این مشکلات اقدامات لازم صورت میگیرد.
وی اصلاح فرایندها در امور اقتصادی و سرمایهگذاری در استان را ضروری دانست و گفت: ظرفیتهای سرمایهگذاری در بخشهای مختلف اقتصادی ، صنعتی ، کشاورزی و گردشگری و نیز ظرفیت تامین مالی طرحهای خوبی در استان احصا و شناسایی خواهد شد.
علایی کاهش بروکراسی اداری را از ضرورتهای جذب سرمایهگذاری در استان برشمرد و ادامه داد: کلینیک کسب و کار شرکت شهرکهای صنعتی یکی از ظرفیتهای موجود در استان برای حمایت از تولید و کمک به احیای واحدهای راکد است که در این کلینیک، مشکلات واحدهای تولیدی به صورت میدانی مورد احصا و رصد قرار گرفته و راهکارهای مناسب برای رفع موانع و مشکلات آنان پیشنهاد میشود.
وی افزود: این کلینیک با هدف عارضهیابی و بهبود عملکرد و احیای واحدهای صنعتی راکد و نیمهفعال تشکیل شده است و سال گذشته با پایش واحدهای تولیدی ۲۲ واحد راکد استان به چرخه تولید بازگشت.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل از راه اندازی ۶ ایستگاه آتش نشانی در شهرکهای صنعتی خبر داد و گفت: در سالهای اخیر ۶ ایستگاه آتشنشانی با خودرو و ادوات آتشنشانی در شهرک صنعتی یک و ۲ اردبیل، خلخال، گرمی، پارسآباد و مشگینشهر با هزینهای بالغ بر ۶۰۰ میلیارد ریال احداث شده است.
علایی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه واگذاری راهبری ایستگاه آتشنشانی شهرکهای صنعتی به شهرداریهای استان افزود: طی تفاهمنامه شرکت شهرکهای صنعتی، فرمانداری، شهرداری و شرکت خدماتی شهرک صنعتی خلخال، امور راهبری ایستگاه آتشنشانی شهرک صنعتی به شهرداریها واگذار میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل همچنین به تشکیل سه کنسرسیوم صادراتی در استان اشاره کرد و افزود: سه خوشه صنعتی لبنیات، پلاستیک و فرش دستبافت در استان اجرا شده و سه خوشه صنعتی صنایع چوب و مبلمان، پوشاک و شیرآلات هم به زودی در استان راهاندازی خواهد شد.
وی از راه اندازی مرکز خدمات فناوری در شهرک صنعیت اردبیل خبر داد و ادامه داد: مرکز خدمات فناوری، کسب و کار شهرک صنعتی یک اردبیل راهاندازی شده و عملیات اجرایی ساختمان فناوری شهرک صنعتی ۲ اردبیل هم با هدف واگذاری دفاتر به مشاوران، کارشناسان و شرکتهای ارائه دهنده خدمات در دست اجرا قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل با اشاره به فرایند واگذاری زمین در شهرکهای صنعتی اردبیل گفت: برای شفافسازی امور و کاهش بروکراسیهای اداری، فرآیند واگذاری زمین در شهرکهای صنعتی اردبیل به صورت الکترونیکی انجام میشود.
وی ادامه داد: در فرآیند جدید، شرکت شهرکهای صنعتی هیچ گونه دخل و تصرفی در نحوه واگذاری قطعات به سرمایهگذاران ندارد و تمامی مراحل درخواست زمین توسط متقاضیان انجام میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان اردبیل افزود: در این فرآیند الکترونیکی، اولویت دریافت زمین با کسانی خواهد بود که زودتر وارد سامانه شده و مراحل ثبتنام را سپری کرده باشند.
استان اردبیل دارای ۲۰ شهرک و نواحی صنعتی است.
منبع