مردمی سازی مبارزه با مواد مخدر با اجرای طرح «هر ایرانی یک سفیر پیشگیری»

به گزارش ایرنا، فرزین رحیم نظری روز یکشنبه در حاشیه کارگاه آموزشی و توانمندسازی سازمان مردم نهاد فعال در زمینه کاهش تقاضای مواد مخدر و روان گردان ها، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بر اساس ابلاغ وزیر کشور و مردمی سازی مبارزه با مواد مخدر، نقش این دفتر و سمن های فعال در این حوزه برجسته تر از گذشته شده و ارتباط تنگاتنگی بین دفتر و سمن ها در این زمینه ایجاد شده است.

وی ادامه داد: در همین راستا، احصای آمار واقعی دفاتر سمن های فعال، برگزاری کارگاه های آموزشی با همکاری این سمن ها در پنج پهنه کشور در برنامه قرار گرفت که خوشبختانه بازخورد خوبی داشته و پیشگیری، درمان و صیانت در این کارگاه ها آموزش داده می شود.

رحیم نظری گفت: این سمن ها که به نمایندگی از استان ها در کارگاه های آموزشی حضور یافته اند در ادامه آموزش و اطلاع رسانی سمن های شهرستانی و محلات و سطوح پایین تر را انجام خواهند داد.

وی به دیگر برنامه ها و طرح های دفتر مشارکت های مردمی اشاره و بیان کرد: هر شهرستان یک سمن، حمایت از سمن های شهرستانی و راه اندازی مجامع خیرین یاریگران زندگی از دیگر طرح های این دفتر است.

رحیم نظری به اجرای طرح یاریگران زندگی در بخش های مختلف اشاره کرد و گفت: این طرح در آموزش و پرورش، محلات و روستاها با حضور افراد مشهور، ورزشکاران، بازیگران و هنرمندان و هر فردی که مرجیعت دارد اجرا می شود.

مردمی سازی مبارزه با مواد مخدر با اجرای طرح «هر ایرانی یک سفیر پیشگیری»

مجامع خیرین یاریگر زندگی در ۳۱ استان راه اندازی شده است

مدیرکل دفتر توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان‌های مردم‌ نهاد ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه مجامع خیرین یاریگر زندگی در ۳۱ استان راه اندازی شده است، گفت: اجرای طرح مجمع خیرین یاریگر که از سال ۱۴۰۱ مطرح شد در نیمه دوم همان سال آغاز شد و امسال در تمامی استان ها فعال شده و بیش از سه هزار نفر عضو هیات امنای این مجامع و ۲۸۰ نفر نیز در هیات مدیره عضو هستند.

رحیم نظری ادامه داد: تاکنون سه هزار و ۳۰۰ شغل از سوی این مجامع برای بهبود یافتگان ایجاد شده که در سالم ماندن بهبود یافتگان بسیار موثر است.

وی با تفاهم نامه این سازمان برای مهارت آموزی معتادان در حین درمان اشاره کرد و افزود: طبق این تفاهم نامه سالانه ۲۵ هزار نفر آموزش و مهارت لازم را فرا می گیرند که نقش مهمی در ایجاد اشتغال و درآمدزایی ایفا خواهد کرد.

رحیم نظری تعداد سمن های فعال کشور در زمینه مبارزه با مواد مخدر را ۲ هزار و ۵۳۶ مورد اعلام و اظهار کرد: امسال از ۱۹۰ طرح سمن ها در ارتباط با مبارزه با مواد مخدر و اعتیاد حمایت مالی شده و به رغم محدودیت ها، بودجه حمایتی را افزایش داده ایم.

مردمی سازی مبارزه با مواد مخدر با اجرای طرح «هر ایرانی یک سفیر پیشگیری»

۲۰۲ محله آسیب پذیر در آذربایجان شرقی شناسایی شد

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر آذربایجان شرقی از شناسایی ۲۰۲ محله آسیب پذیر در استان خبرداد و گفت: با هدف کاهش عرضه و تقاضا، طرح توانمندسازی این محلات از طریق برگزاری کارگاه های آموزشی در دست اجراست.

امیر رنجبر به برگزاری کارگاه آموزشی و توانمندسازی سازمان مردم نهاد فعال در زمینه کاهش تقاضای مواد مخدر و روان گردان ها در تبریز اشاره کرد و ادامه داد: در این کارگاه ها ۲۴ سمن منتخب از استان های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، ایلام و اردبیل حضور دارند.

وی ادامه داد: هدف اصلی این کارگاه، توانمند سازی سمن و ارایه آموزش های لازم است و این سمن ها، پس از این دوره، مطالب ارایه شده را در اختیار دیگر سمن های شهرستان قرار خواهند داد.

وی به فعالیت های فرهنگی و پیشگیرانه این ستاد در استان نیز اشاره کرد و گفت: ۶ هزار مدرسه در استان وجود دارد که تعداد ۶۰۰ مورد در محلات آسیب پذیر انتخاب شده و با هماهنگی آموزش و پرورش، نسبت به ارایه آموزش های لازم و مصون سازی و توانمندسازی دانش آموزان در این مدارس اقدام کرده ایم.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

مراسم بزرگداشت اولین سالگرد استاندار فقید آذربایجان شرقی در تبریز برگزار شد

به گزارش چهارشنبه شب ایرنا، حسین یکتا، راوی دفاع مقدس در این مراسم، با بیان …