صمد تقوی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای اولین بار در طبس، از دستگاه نورومانیتورینگ در حین عمل استفاده شد که به افزایش دقت و ایمنی جراحی کمک کرد.
وی یادآور شد: این موفقیت نه تنها نشاندهنده توانمندیهای پزشکی در طبس است، بلکه امیدی برای بیماران مبتلا به مشکلات مشابه به ارمغان میآورد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان طبس اظهار امیدواری کرد: با ادامه این پیشرفتها، خدمات پزشکی در منطقه بهبود یابد و بیماران بیشتری از درمانهای نوین بهرهمند شوند.
وی بیان کرد: بیمارستان طبس ۱۲۸ تخت فعال دارد که شامل بخش های بستری جراحی عمومی،جراحی مغز و اعصاب، ارتوپدی،گوش و حلق و بینی، اورولوژی، چشم،زنان و زایمان، اطفال، داخلی، عفونی، قلب، اعصاب و روان، نوزادان، دیالیز، ناباروری، ان آی سی یو، آی سی یو و سی سی یو است.
تقوی با اشاره به بخشهای پاراکلینیک این بیمارستان نیز اظهار کرد: در این بخش آزمایشگاه، پاتولوژی، رادیوگرافی، سونوگرافی، ماموگرافی، سی تی اسکن، ام آر آی، آندوسکوپی، اکوکاردیوگرافی، تست ورزش و فیزیوتراپی فعال بوده و در آخرین ارزشیابی بعمل آمده درگروه بیمارستانهای درجه یک قرار گرفته است.
متخصص جراحی مغز و اعصاب نیز با اشاره به تشریح عمل موفقیت آمیز مهرههای کمر در طبس گفت: بیماری که به دلیل تصادف دچار شکستگی مهرههای کمری و خطر آسیب نخاعی شده بود، پس از مراجعه به بیمارستان، تحت بررسیهای دقیق قرار گرفت که با استفاده از تکنیکهای پیشرفته، از جمله کارگذاری پیچ و پلاک و تزریق سیمان مخصوص، این عمل جراحی با موفقیت انجام شد.
دکتر سید سینا موحد قدسی نیا اظهار کرد: پس از انجام عمل، بیمار با حال خوب و بدون هیچ مشکلی، با پای خود از بیمارستان ترخیص شد.
وی یادآور شد: همچنین یک بیمار دیگر که دچار ضایعه دیسک کمر بود پس از بررسی و تصویربرداری و انجام عمل جراحی و اقدامات درمانی با حال عمومی خوب از بیمارستان ترخیص شد.
خراسان جنوبی ۱۲ شهرستان دارد و طبس در غرب استان واقع شده است.
منبع