بهروزآذر: مشکلات زنان و خانواده‌ها در دستگاه‌های اجرایی رصد شود

به گزارش ایرنا از معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، زهرا بهروز آذر روز یکشنبه در نشست با مشاوران روسای دستگاه‌های اجرایی با تأکید بر نقش مهم هر دستگاه برای جبران کمبودها و نقص‌های موجود اظهار داشت: زنان نیمی از سرمایه فکری و تخصصی کشور هستند و باید از ظرفیت‌های آنان در سطوح مختلف استفاده کنیم.

وی با اشاره به لزوم پیگیری انتصابات زنان در دولت افزود: مشاوران باید سفیران تغییر باشند و تلاش کنند تا حس تبعیض در جامعه ایجاد نشود و اگر در موارد اندکی به چشم می‌خورد، کاهش یابد و رفع شود.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده همچنین از مشاوران خواست تا در دستگاه‌های خود برای رشد زنان شایسته اقدام کنند و با اشاره به سه ماموریت اصلی آنها برای حوزه زنان شاغل در دستگاه اجرایی، خانواده‌های کارکنان و تمامی زنان ذینفع و خدمت گیرنده در جامعه گفت: یکی از ماموریت‌های شما حمایت از زنان شاغل در دستگاه‌تان است، باید تلاش کنید تا زمینه برای انتصابات مناسب برای آنها فراهم شود و بر اساس شایستگی‌های که پیدا کرده‌اند و بر مبنای عدالت استحقاقی بتوانند مسیر رشد را طی کنند.

وی با تاکید بر اینکه باید مشکلات زنان و خانواده‌هایی که مخاطبان دستگاه‌های شما هستند شناسایی و راهکارهای لازم برای حل آن ارائه شود، گفت: زنان خدمات‌گیرنده شامل تمامی زنانی هستند که از خدمات دستگاه‌های اجرایی، سازمان‌ها و نهادهای عمومی یا دولتی بهره‌مند می‌شوند، این گروه معمولاً طیف گسترده‌ای از افراد با نیازها و مشکلات متنوع را دربرمی‌گیرد، و توجه به آن‌ها برای تحقق عدالت اجتماعی و برابری اهمیت ویژه‌ای دارد.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده ادامه داد: زنان کارآفرین یا جویای شغل که از خدمات حمایتی یا آموزشی دستگاه‌های مرتبط با کارآفرینی، اشتغال و مهارت‌آموزی بهره می‌گیرند، زنان نیازمند به خدمات بهداشتی و درمانی، افرادی که به خدمات بهداشتی، مشاوره‌های روان‌شناسی یا درمانی وابسته‌اند، زنان سرپرست خانوار یا آسیب‌دیده اجتماعی، نمونه‌ای از این گروه هستند.

بر اساس این گزارش در این جلسه، مباحث مختلفی از جمله رویکردهای دولت چهاردهم در امور زنان و خانواده، برنامه‌های عملیاتی – اجرایی برنامه پنج‌ساله هفتم و بزرگداشت مقام زن و استفاده از تمام ظرفیت‌های دستگاه‌ها برای تحکیم نهاد خانواده و رفع موانع رشد و شکوفایی زنان مطرح شد.

مشاوران و نمایندگان دستگاه‌ها نیز در این نشست به بیان نظرات خود پرداختند و بر لزوم بازآرایی و ارتقای ساختار و تشکیلات حوزه زنان و خانواده مشتمل بر ساختار معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و ساختار مشاوران امور زنان و خانواده دستگاه های اجرایی جهت بهبود و تقویت راهبری اجرایی سیاست ها و قوانین حوزه زنان و خانواده تاکید کردند.

این نشست با هدف هماهنگی بیشتر در امور زنان و خانواده و بهره‌برداری از ظرفیت‌های دستگاه‌ها برای بهبود وضعیت زنان برگزار شد.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

طرح بازگشایی خیابان شهدای محله «دروازه‌ری» قم به پایان رسید

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدحسین علی‌اکبری روز یکشنبه در حاشیه بازدید اصحاب رسانه از طرح …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ