به گزارش گروه بینالملل دفاعپرس، «فیلیپ لازارینی» رئیس آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) روز یکشنبه در پیامی در شبکههای اجتماعی نوشت: کمکهای بشردوستانه به مردم فلسطین نمیرسد و به همین خاطر فعلا ارسال کمکها متوقف میشود. آتشبس باید ارسال کمک به مردم فلسطین را تضمین کند.
لازارینی گفت: گذرگاه مرزی کرم شالوم به نوار غزه که مهمترین مسیر ترانزیتی برای ارسال کمک است، به دلایل امنیتی تا اطلاع ثانوی مورد استفاده قرار نخواهد گرفت.
در اواسط نوامبر (آبان ماه)، یک کاروان بزرگ کمکرسانی در گذرگاه بین اسرائیل و نوار غزه توسط باندهای مسلح غارت شد و روز شنبه یک کاروان کامل از چندین کامیون حامل مواد غذایی به سرقت رفت.
رئیس آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی در خاور نزدیک (آنروا) روز یکشنبه طی پستی در شبکههای اجتماعی گفت: «این تصمیم دشوار در زمانی اتخاذ میشود که مشکل گرسنگی به سرعت در حال عمیقتر شدن است. ارسال کمکهای بشردوستانه هرگز نباید خطرناک باشد یا به یک مصیبت تبدیل شود.»
لازارینی در پست خود تاکید کرد که اسرائیل به عنوان قدرت اشغالگر نوار غزه باید از حفاظت از امدادگران بشردوستانه و تامین تجهیزات کمکی اطمینان حاصل کند.
با این حال، دولت اسرائیل بارها آنروا را محکوم کرده و اقدامات بسیاری علیه این آژانس انجام داده است.
لازارینی تاکید کرد: «من یک بار دیگر خواستار آتشبسی هستم که ارسال کمکهای ایمن و بدون وقفه به افراد نیازمند را تضمین میکند.»
پیشتر فولکر تورک کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل در اظهاراتی با بیان اینکه شرایط سخت و طاقتفرسا برای ادامه حیات مردم فلسطین در غزه در وصف نمیگنجد، تاکید کرد که رژیم جنایتکار صهیونیستی به طور سیستماتیک مانع ورود کمکهای بشردوستانه به این منطقه شده است.
کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل با تاکید بر اینکه فلسطینیان در غزه در حال حاضر در حال تجربه کردن سختترین مجازاتهای دستهجمعی از سوی رژیم غاصب صهیونیستی هستند، اظهار کرد: در جهانی که به طور فزایندهای به سمت جنگ و درگیری پیش میرود، اهمیت نظارت برای هشدار زودهنگام، پیشگیری از جنگ و برقراری صلح در بحبوحه نقض مداوم حقوق بینالمللی و انسانی بیش از پیش مشخص شده است.
تورک با بیان اینکه اگر به علل وقوع جنگها رسیدگی نشود، مانند یک ویروس مناطق اطراف خود را هم آلوده و درگیر خواهند کرد، تاکید کرد: ظلم طولانیمدت بر مردم فلسطین و تکرار چرخههای نفرت، مرگ و ویرانی در خاورمیانه، همه نشان از این واقعیت دارد که اگر به علل وقوع جنگها رسیدگی نشود، این چرخه باطل همچنان به طور پیوسته ادامه خواهد یافت.
انتهای پیام/۹۵۵
منبع