به گزارش ایرنا از دفتر رسانه اداره کل هنرهای نمایشی و بنا بر اعلام شورای نظارت و ارزشیابی، به دلیل همزمانی با شهادت حضرت فاطمه زهرا(س)، نمایشهای سراسر کشور به مدت دو روز روی صحنه نمیروند.
نمایشهای سراسر کشور از زمان اذان مغرب روز چهارشنبه ۱۴ آذر تا پایان روز پنجشنبه ۱۵ آذرماه، به صحنه نخواهند رفت.
در این محدوده زمانی، نمایشهای مذهبی و مناسبتی، مطابق قوانین شورای ارزشیابی و نظارت و مقررات سالن اجرا، میتوانند به اجرای خود ادامه دهند.
مطابق این گزارش، اجرای نمایشها، از روز جمعه ۱۶ آذرماه از سر گرفته خواهد شد.
استقبال مخاطبان از اپرای «مولوی»
اپرای «مولوی» که با طراحی، نویسندگی و کارگردانی بهروز غریبپور از ۲۲ آبان در تالار فردوسی روی صحنه است، با استقبال مخاطبان به صورت پی در پی تمدید میشود.
به گزارش روابط عمومی بنیاد رودکی، بهروز غریبپور در نشست خبری پیش از آغاز این اپرا در خصوص مدت زمان روی صحنه بودن آن این توضیح را داده بود که این برنامه بسته به علاقه مخاطبان ادامه خواهد داشت.
استقبال مخاطبان از این اپرا به گونهای بوده که فروش بلیت اجراهای آن در روزهای ابتدایی دی ماه نیز بر روی سایت قرار گرفته و رو به اتمام است.
اپرای «مولوی» سومین رپرتوار تولیدی گروه تئاتر عروسکی آران با پژوهشگری، نویسندگی، طراحی لباس و نور و کارگردانی بهروز غریبپور است که برای اولین بار در بهمن ماه سال ۱۳۸۸ و آخرین بار در سال ۱۳۹۸ روی صحنه تالار فردوسی اجرا شد.
آهنگساز این اُپرا بهزاد عبدی، رهبر ارکستر ولادمیر سیرنکو و اجرای موسیقی با ارکستر ناسیونال اکراین است.
همچنین آواگران این اپرا ﻫﻤﺎﯾﻮن ﺷـﺠﺮﯾﺎن (ﺷـﻤﺲ)، ﻣﺤﻤﺪ ﻣﻌﺘﻤﺪی (ﻣﻮﻟﻮی)، ﻣﺤﻤﺪرﺿﺎ ﺻادﻗﯽ (اﻣﯿﺮ ﺗﻮﻣﺎن ﻣﻐﻮل)، ﻋﻠﯽﺧﺪاﺋﯽ (ﺷﯿﺦ ﻋﻄﺎر)، ﺣﺴﯿﻦ ﻋﻠﯿﺸﺎﭘﻮر (ﺳﻠﻄﺎن اﻟﻌﻠﻤﺎ ،پدر مولانا جلال الدین)، ﻣﻠﯿﺤﻪ ﻣﺮادی (ﻫﻤﺴﺮ ﻣﻮﻟﻮی)، ﻣﺼﻄﻔﯽ ﻣﺤﻤﻮدی (ﺷﺒﺎن، ﻫﻤﺨﻮان ﭘﺮده ﺧﻮان)، ﻣﻬﺪی اﻣﺎﻣﯽ (ﭘﺮده ﺧﻮان)، ﻋﺎﻣﺮ ﺷﺎدﻣﺎن (ﻗﺎﺿﯽ اﻟﻘﻀﺎت)، ﻣﻬﺪی ﺟﺎور (ﺳﺮدار ﻣﻐﻮل)، ﺳﺠﺎد ﭘﻮرﻗﻨﺎد (ﺳﺮدار ﻣﻐﻮل، ﺟﻼد)، زﻧﺪه ﯾﺎد اﺳﺤﺎق اﻧﻮر (ﻣﺮﯾﺪ ﮐﻬنسال)، ﮐﯿﻮان ﻓﺮزﯾﻦ (ﻣﺮﯾﺪ)، اﺣﺴﺎن ﻧﺼﯿﺮی (ﺷﺎه ﺧﻮارزم)، ﺳﺎرا رﺿﺎزاده (زن ﺧﻮارزﻣﯽ)، ﺳﻮﻟﻤﺎز ﺑﺪری (زن ﺧﻮارزﻣﯽ)، ﻓﺮﻫﺎد اﺳﺪی (ﻣﺮدی از ﺧﻮارزم)، ﻋﻠﯽ ﻧﺠﻔﯽ (ﻣﺮدی از اﻫﺎﻟﯽ ﻗﻮﻧﯿﻪ)، ﻋﻠﯽ ﯾﺎری (ﭘﯿﺮﻣﺮدی از ﻣﺮدﻣﺎن ﺧﻮارزم) هستند.
اپرای «مولوی» به تهیهکنندگی ﺑﻨﯿﺎد ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ هنری رودﮐﯽ و ﮔﺮوه ﺗﺌﺎﺗﺮ ﻋﺮوﺳﮑﯽ آران از ساعت ۱۸:۰۰ در تالار فردوسی روی صحنه میرود.
نمایشنامهخوانی «اینگرید برگمن با بوی قورمه سبزی»
نمایشنامه «اینگرید برگمن با بوی قورمه سبزی» به کارگردانی شمسی صادقی شنبه ۱۷ آذر ماه در خانه هنر دیوار اجرا خوانی می شود.
این نمایشنامه به نویسندگی هاله مشتاقی نیا موفق به دریافت دیپلم افتخار بهترین متن نمایشی از سی و سومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر شده و جایزه اول ششمین دوره جشنواره ادبی پروین اعتصامی را نیز کسب کرده است.
موضوع این نمایش درباره سه دختر از سه طبقه اجتماعی است که هر کدام به دلیلی در یک خانه ساکن می شوند و این همجواری خط اصلی قصه برای پیوند این سه دختر جوان است.
داستان این نمایش درخصوص دختران و زنانی است که برای رسیدن به آرزوها و اهدافشان باموضوعات اقتصادی و باورهای غلط فرهنگی دست وپنجه نرم می کنند.
نمایش «اینگرید برگمن با بوی قورمه سبزی» به همت نشر صوتی موج کتاب و تهیه کنندگی لیدا محمودی، کارگردانی شمسی صادقی، نویسندگی هاله مشتاقی نیا، موسیقی سیامک سلاطی، عکاسی میلاد بهشتی، گرافیک سجاد سرلک فر،روابط عمومی پرناز دولتیاری و با هنرمندی فریبا حاجی محمدی،محمد شریفی مقدم، مرجان شهناز فرد، کتایون صفویه مقدم، شیدا لاهوتی، سپیده مستوفی پور، مریم نجفی شالمایی و معصومه نورزاد، روز شنبه ۱۷ آذرماه ساعت ۱۹ در خانه هنر دیوار به نشانی خیابان کریمخان، خیابان استاد نجاتاللهی (ویلا)، ابتدای خیابان جعفر شهری (سپند)، پلاک ۷۲ به روی صحنه می رود.
سیامک صفری راویتگر «ساعر۵» میشود
سیامک صفری بازیگر مطرح سینما، تئاتر و تلویزیون بازیگر روایتگر نقش آقازیاد در نمایش میدانی ساعر ۵ به نویسندگی و کارگردانی امین زندگانی شد.
نمایش میدانی «ساعر ۵» روایت یکی از مهم ترین رخدادهای جنگ ژوئیه ۲۰۰۶ است که در آن هنرمندان ایرانی و لبنانی به ایفای نقش میپردازند.
پیشتر ترنم کرمانیان و نفس جافری به عنوان بازیگران این پروژه معرفی شدهبودند.
اخبار تکمیلی پروژه متعاقبا اعلام می شود.
منبع