تصادفات درون‌شهری چهارمحال و بختیاری ۱۹ درصد کاهش یافت


به‌گزارش خبرنگار ایرنا، سرهنگ ایرج حسین‌پور روز دوشنبه به‌مناسبت روز بیمه در همایش صنعت بیمه چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: در این مدت تعداد فوتی‌های تصادفات در استان پنج نفر نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش دارد.

وی افزود: در هشت ماهه سال‌جاری تصادفات جرحی چهارمحال و بختیاری در حوزه درون‌شهری ۹ درصد رشد و تصادف‌های خسارتی ۹۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش دارد.

حسین‌پور تصریح کرد: در این مدت فوتی‌های تصادفات برون‌شهری در استان هشت درصد کاهش و تصادف‌های جرحی ۲۳ درصد افزایش دارد و تصادف‌های خسارتی بدون تغییر بوده است.

وی میانگین سرعت رانندگی در چهارمحال و بختیاری نسبت به کشور را ۳۰ کیلومتر بیشتر دانست و یادآور شد: در نیمه نخست سال‌جاری ۱۶۸ نفر در استان مشمول محرومیت از رانندگی شده‌اند.

فرمانده راهنمایی و رانندگی (راهور) چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در هشت ماهه سال‌جاری ۶۰ هزار تخلف حادثه‌ساز در این استان از سوی ماموران نیروی انتظامی مشاهده و سه هزار دستگاه توقیف شده است.

وی با اشاره به عقب بودن چهارمحال و بختیاری از لحاظ هوشمندسازی گفت: جلسه‌های شورای راهبری تصادفات در استان فعال است تا بتوان این تصادفات را مهار کرد.

حسین‌پور تاکید کرد: طرح جامع کاهش پنج‌ساله تصادفات در چهارمحال و بختیاری تدوین شده و این طرح بومی استان است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری نیز گفت: شرکت‌های بیمه اعتماد و اطمینان را به مردم می‌دهند و آن را در لایه‌های مختلف جامعه تزریق می‌کنند و هر چه این صنعت موفق‌تر باشد جامعه آرامش بیشتری دارد.

سید محمد موسوی نخستین مسئله نقش شرکت‌های بیمه را در پیشگیری اعلام و تاکید کرد: این مساله از سوی مدیریت‌های بیمه در کشور مورد غفلت واقع شده است و باید سود آن به بیمه‌ها برگردد که باعث کاهش ریسک و افزایش اعتماد عمومی می‌شود.

وی افزود: سال ۱۴۰۰ شرکت‌های بیمه‌گر کشور ۱۳۰ هزار میلیارد ریال در حوزه خودرو سود داشتند که از آن برای سرمایه‌گذاری استفاده نکرده‌اند.

موسوی تصریح کرد: رانندگی با مصرف مواد الکلی یکی از مشکلات است که باید گشت‌های پلیس به الکل‌سنج تنفسی مجهز شوند تا در هنگام تصادف راننده در این مواقع خسارتی متوجه بیمه نباشد و بیمه‌ها می‌توانند در این زمینه کمک کنند.

وی یادآور شد: در عرصه تصادفات و سرقت طرح‌های خوبی در چهارمحال و بختیاری تصویب شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری چهارمحال و بختیاری با اشاره به لزوم جبران حضور کم‌رنگ بیمه‌ها در رسانه‌های گروهی اظهار داشت: بیمه‌ها باید مسئولیت اجتماعی را بپذیرند.

وی گفت: تسریع و تدقیق در رسیدگی به صحنه‌سازی و تخلف‌ها برای جلوگیری از خسارت به بیمه‌ها مورد توجه قرار می‌گیرد و دستگاه قضایی در این راستا به بیمه‌ها کمک می‌کند.

موسوی افزود: توقیف ۶ ماه گواهینامه، ثبت امتیاز متفی، پرداخت ۲۵ میلیون ریال جربمه، توقیف ۶ ماه خودرو یا موتورسیکلت و تحمل دوسوم مجازات از ضمانت‌های اجرایی برخورد با رانندگی هنگام مصرف مواد الکلی است.

رییس شورای هماهنگی بیمه‌های بازرگانی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: صنعت بیمه می‌تواند در سرمایه‌گذاری و شکوفایی اقتصادی کشور تاثیرگذار باشد.

مجید کوهی‌فایق تاکید کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی می‌توانند با حمایت‌های خود باعث رونق در صنعت بیمه شوند.

وی افزود: هم‌اکنون پنج کارگزار بیمه، یک‌هزار و ۳۵ نماینده فعال از تمامی شرکت‌های بیمه‌ای و ۲۱ شرکت بیمه‌ای در چهارمحال و بختیاری فعالیت دارند و به مردم استان خدمات‌رسانی می‌کنند.

کوهی‌فایق شرکت‌های بیمه‌ای را همیار و همراه مردم اعلام و تصریح کرد: تمامی شرکت‌های بیمه‌ای در حوزه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی می‌توانند از محل سود خود سرمایه‌گذاری کنند.

وی یادآور شد: تقویت و انسجام شرکت‌های بیمه‌ای در چهارمحال و بختیاری از مهم‌ترین اهداف مجموعه صنعت بیمه در استان است. به گزارش ایرنا، ۱۳ آذرماه از سال ۱۳۶۷ همزمان با آغاز فعالیت شرکت بیمه ایران به‌عنوان روز ملی بیمه نام‌گذاری شده است.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری با 12 شهرستان و بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارای ۳۰۸ کیلومتر بزرگراه، ۷۳۲ کیلومتر راه اصلی، ۲۹۱ کیلومتر راه فرعی و ۲ هزار و ۳۷۲ کیلومتر راه روستایی است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

عروسک‌های‌گم‌شده بین‌نسلی – ایرنا

به گزارش خبرنگار ایرنا، برای یافتن اینکه چرا عروسک های دست‌ساز بومی و ایرانی در …