وزیر بهداشت: مطالبه گری حق طبیعی دانشجو است

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، محمدرضا ظفرقندی در نشست مجمع کشوری دبیران کمیته‌های هماهنگی و امور رفاهی و صنفی دانشجویان و دستیاران دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور که امروز دوشنبه ۱۲ آذر ماه برگزار شد، با تاکید بر اینکه مطالبه‌گری حق طبیعی دانشجو است، اظهار کرد: مطالبه گری و هر حرکت دیگری باید با سرعت مطمئنه انجام شود تا مشکلی در مسیر پیش نیاید.

وی با بیان اینکه تغییرات به تدریج شروع شده ولی این تغییرات تا به محیط دانشگاه‌ها برسد زمان می‌برد، تصریح کرد: کاری که ما می‌توانیم انجام دهیم حرکت با سرعت مطمئنه و تغییر نگرش است.

وزیر بهداشت در ادامه گفت: یکی از شاخص‌هایی که نشان می‌دهد دانشگاه نشاط دارد، فعال است و دانشجوها در آن زندگی می‌کنند، فعالیت‌های صنفی است.

ظفرقندی تصریح کرد: یک فرایند شفاف، در چارچوب قانون، کار را تضمین می‌کند و در هر بخش از فعالیت که از دو پارامتر «شفافیت» و «قانون» عدول کنیم کار با آسیب، توقف و ممانعت روبرو می‌شود.

وی همچنین با تاکید بر این که باید در حوزه‌های مختلف، کار به دانشجو سپرده شود، خطاب به اعضای شورای صنفی دانشگاه‌ها گفت: فعالیت صنفی فقط محدود به خوابگاه و تغذیه نیست. در انجام فعالیت در زمینه آموزش، ورزش و فعالیت‌های دیگر، خودتان داوطلب شوید و سازماندهی کنید.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اگر مسئولان این حوزه‌ها کسانی باشند که خودشان در دوران دانشجویی تجربه این فعالیت‌ها را نداشته‌اند، کار با شورای صنفی برایشان سخت می‌شود، اظهار کرد: خوشبختانه در حال حاضر کسانی در حوزه‌های دانشجویی با شما کار می‌کنند که خودشان در دوران دانشجویی فعالیت صنفی داشته‌اند و شرایط کار دانشجویی را درک می‌کنند.

ظفرقندی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: یکی از شاخص‌های ما برای سنجش وضعیت یک دانشگاه این است که فعالیت‌های صنفی تا چه حد به دانشجویان برون سپاری می‌شود و این فعالیت‌ها چقدر با شادابی اتفاق می‌افتد. امیدوارم از تجربیات گذشته استفاده شود؛ و همچنین شیوه درست و مسیر درستی را پیگیری و کاری کنید که در محیط دانشگاه، هم خودتان و هم دانشجویانی که به شما رای داده‌اند محیط خوبی را تجربه کنند و دوران دانشجویی را با لذت بگذرانند.

وی در پاسخ به سوالات دانشجویان در خصوص موضوع افزایش ظرفیت‌ها که از سوی دانشجویان مطرح شد، گفت: همه جا گفته‌ام که افزایش ظرفیت بدون پیوست بودجه‌ای و تامین نیروی انسانی و زیر ساخت، بن بست ایجاد کرده است و کیفیت آموزش پزشکی را کاهش می‌دهد اما قانون باید اصلاح شود. این قانون در شورای انقلاب فرهنگی تصویب شده و اکنون نیز باید همان مسیر طی شود.

وزیر بهداشت افزود: رئیس جمهور موضوع را با شورای انقلاب فرهنگی مطرح کرده و قرار شده مساله در دستور کار قرار گیرد و این افزایش ظرفیت متوقف شود.

ظفرقندی در پایان خطاب به شوراهای صنفی اظهار کرد: اگر می‌خواهید وارد مسائل شوید باید چارچوب ها را بدانید و رعایت کنید و در فضای شفاف تعامل کنید. درباره آیین نامه شورای صنفی هم در چارچوب‌های قانونی هر کمکی از دست ما بر بیاید انجام می‌دهیم. شما فرزند، دوست، دانشجو و آینده کشور ما هستید که امیدواریم موفق باشید.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

کوره‌های سنتی آجرپزی قم باید به کاربری‌های صنعتی و تجاری تغییر کند

روح‌اله امراللهی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: این پهنه به مساحت حدود …