توسعه مبارزه غیر شیمیایی علیه آفات در کشور هدفگذاری شده است


به گزارش خبرنگار ایرنا ، « فرهاد صفر پور» روز سه شنبه در همایش ترویج کشاورزی پایدار که به مناسبت روزجهانی بدون سم دردانشکدگان منابع طبیعی و کشاورزی دانشگاه تهران در کرج برگزارشد، افزود: امروز باید هرچه بیشتر فرهنگ صحیح زندگی کردن را یاد گرفت و رفتن به سمت مسیرهای غیر شیمیایی کار راحتی نیست بنابراین نمی توان سم را نفی کرد یا مبارزه بیولوژیک را کمرنگ جلوه داد بلکه باید به صورت موازی این موارد را در کنار هم پیش برد.

معاون کنترل آفات سازمان حفظ نباتات کشور گفت: اعتبارات سال گذشته در بخش حفظ نباتات کشور ۱۶۰ میلیارد ریال بود که درصدد هستیم که سهم اعتبارات این بخش را به یک هزار و۸۰میلیارد ریال افزایش دهیم .

وی گفت: بر روی توسعه برنامه‌های بیولوژیک اصرار داریم که در همین راستا افرادی که خط تولید مواد بیولوژیک و غیرشیمیایی راه اندازی کنند حمایت خواهیم کرد.

صفر پور در ادامه یکی ازبرنامه های کاری سازمان حفظ نباتات کشور را سوق دادن کنترل بیولوژیک و غیرشیمیایی به سمت گلخانه‌ها و شرایط کنترل شده دانست و افزود: با پیاده سازی این روش محصولات بیشتر و با کیفیت تولید می شود.

وی بیان کرد: اکنون بیشتر تولیدکنندگان بخش خصوصی از تولیدات خود برای صادرات استفاده می‌کنند.

«سیدمحمدعلی ابراهیم‌زاده موسوی» رییس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران نیز گفت: تمام هدف ما وارد کردن علوم و فنون جدید به بخش کشاورزی است .

وی تاکید کرد: امروز هرچه بیشتر باید به سمت کشاورزی دانش بنیان پیش رفت و در خصوص کشاورزی بدون سم باید گفت که متاسفانه کشاورزی در گذشته بدون سم بود اما امروز با سم شده است .

موسوی بیان کرد: راهی جز برگشت به امکانات طبیعی برای توسعه منابع با همان مدیریت نداریم بنابراین باید به دنبال راهکارها دراین زمینه بود از سوی دیگر تاب آوری را باید افزایش داد و به فکر کشاورزی پایدار بود .

رییس دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران افزود: متاسفانه در تاب آوری صفر هستیم و در نهاده های کشور باید فکراساسی داشت .

وی اضافه کرد: باید تاب آوری را در برابرتحریم ها ، کمبود ها افزایش داد بنابراین در دانشکدگان با همراهی مسوولان استانی البرز دهکده نوآوری درحال فعال شدن است برای انجام ماموریت های بخش کشاورزی تا بتوانیم بخش قابل توجهی از مشکلات را مرتفع کنیم .

موسوی ادامه داد: ظرفیت های علمی قابل توجهی در استان البرز داریم که باید از آنها هرچه بهره برد بطوریکه که با اقدامات موثر باید منبع تغذیه برای کشور شویم که دراین زمینه همراهی شرکت های دانش بنیان را خواستاریم .


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

دانشگاه خوارزمی پروژه قطار شهری کرج را معطل نکند / جبران می کنیم

به گزارش ایرنا،”علی قاسم پور” روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: مدیریت شهری …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ