افزایش مصرف پروتئین دریایی راهکاری برای کاهش آسیب‌های زیست محیطی

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «علیرضا رفیعی پور» امروز (سه‌شنبه) در هشتمین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری، غذاهای دریایی و صنایع وابسته که در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، افزود: ایران از لحاظ منابع طبیعی و نفوذ دانش ظرفیت‌ ها و توانمندی‌ های ارزشمندی دارد که باید از آنها بهره بگیریم.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور اظهارداشت: با توجه به محدودیت‌ های آبی و خاکی در کشور و چالش تغییر اقلیم و گازهای گلخانه‌ ای افزایش تولید دام و طیور به محیط زیست آسیب وارد می کند و به طور حتم جایگزینی محصولات پروتئین دریایی می تواند آسیب کمتری به محیط زیست وارد کند.

وی تصریح کرد: پشتیبانی و حمایت دامپزشکی از صنعت شیلات از ابعاد سرمایه گذاری و سلامت و کیفیت آبزیان است که در اولویت قرار دارد.

رفیعی پور با بیان اینکه برای تامین سرمایه مورد نیاز باید صادرات داشته باشیم افزود: در بخش سلامت محصولات شیلاتی باید شاخص‌ هایی تدوین و تعریف شود.

به گزارش ایرنا، هشتمین نمایشگاه بین المللی شیلات آبزیان ماهیگیری غذاهای دریایی و صنایع وابسته از امروز (۱۳ آذر) در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران آغاز شده است که تا ۱۶ آذرماه ادامه خواهد داشت.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

توزیع ۱۲۰ میلیون اصله نهال توسط بخش خصوصی/سرانه فضای سبز ۱۷۰۰ متر

به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «علی تیموری» امروز جمعه در آستانه میلاد باسعادت …