داود آزاد در تالار وحدت از مولانا می‌خواند

به گزارش ایرنا از روابط عمومی بنیاد رودکی، گروه موسیقی «آزاد» با ترکیبی از قطعات موسیقی ایرانی و موسیقی فولکلور آذری دوشنبه- نوزدهم آذرماه- ساعت ۲۱:۳۰ در تالار وحدت روی صحنه می‌رود و در این کنسرت قطعات «بی‌نشان»، «اول و آخر یار»، «وا فریادا»، « بلبل سرمست»، و «آن دلبر من» در موسیقی ایرانی بر روی اشعاری از مولانا اجرا می‌شوند.

همچنین قطعات دیگری همچون «طرب» با شعری از سینا مشفق، «دیوانه چنین باید» با شعری از حزین لاهیجی، «آی ایشیقی» و «سنده گالماز» (موسیقی فولکلور آذری)، «شیدا» و «صنما» با اشعاری از نورعلیشاه برای اجرا در این کنسرت درنظر گرفته شده است.

گروه «آزاد» را داود آزاد (سرپرست، خواننده و نوازنده تنبور)، امین حیدری (عود)، نازلی بخشایش (چنگ)، نیما حدادی (دف)، فردین لاهورپور (بالابان)، بیتا قربانزاده (دف) و پروانه انارکی (کنترباس) تشکیل می‌دهند.

داود آزاد در تالار وحدت از مولانا می‌خواند

داود آزاد خواننده موسیقی سنتی، آهنگساز و نوازنده سازهای تار، سه‌تار، عود، رباب، تنبور و دف متولد ۱۳۴۲ در ارومیه ‌است. وی فراگیری ساز تار را از ۲۰ سالگی به طور خودآموز آغاز کرد و از بهمن سال ۱۳۶۲ به صورت رسمی به تدریس تار و سه‌تار در تبریز پرداخت. آزاد از همان ابتدای فعالیت، همت خود را در جست و جو و تحقیق در آثار گذشتگان موسیقی از جمله تار بیگجه‌خانی، تار مرتضی نی داوود، تار آقا حسینقلی، سه تار سعید هرمزی، آواز طاهرزاده و آواز اقبال آذر گذاشت.

این هنرمند بیش از ۳۰۰ اجرا در کشورهای اروپایی، آمریکای شمالی، هند و استرالیا داشته است. آلبوهای «مکتب تار تبریز» یادواره بیگجه‌خانی، «آی ایشیقی» قطعات آذری با تار ایرانی، «در بهار امید» تصنیف‌نوازی سنتی، «به یاد هرمزی» یادواره سعید هرمزی، «دیوان شمس و باخ» و «مست از او»، «طرب»، «بی‌نشان»، «سفر»، «دست نشان» از تک‌آهنگ‌های آزاد است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

مسجدجامعی: رودکی پدر شعر فاطمی است

به گزارش خبرنگار کتاب ایرنا، آیین پایانی هشتمین جایزه ادبی ریحانه، هم‌زمان با ولادت حضرت …