علی ربیعی: برنامه دولت ارتقای سمن‌ها و نهادهای میانجی است

به گزارش ایرنا علی ربیعی روز چهارشنبه در نشست هم‌اندیشی سازمان‌های مردم نهاد در استانداری اصفهان افزود: سازمان‌های مردم نهاد و نهادهای میانجی باید کمک کنند تا دولت در کنار مردم قرار بگیرد.

وی افزود: دولت بر این باور است که ظرفیت‌های اجتماعی و مردمی باید پای کار بیایند و در این میان، سازمان‌های مردم نهاد به مثابه جلوه بارز مردمداری در کشور در اولویت برنامه‌ریزی‌ها هستند.

دستیار ویژه رییس جمهور در امور اجتماعی تاکید کرد: یکی از برنامه‌های مهم دولت ارتقاء و بهبود وضعیت سازمان‌های مردم نهاد است و در این مسیر برای تسهیل صدور مجوزها و حفظ بقای نهادهای پیشین، برنامه‌ریزی و سیاستگذاری می‌شود.

علی ربیعی: برنامه دولت ارتقای سمن‌ها و نهادهای میانجی است

ربیعی با بیان اینکه خیریه‌ها و سمن‌ها شریک دولت در حل مسائل هستند، افزود: ظرفیت‌سازی با نهادهای مدنی در دستور کار ویژه رییس جمهور است.

ربیعی افزود: مشکلات و مطالبات این نهادها، احصاء و به شخص رییس جمهور منتقل می‌شود.

وی تصریح کرد: رویکرد وفاق در شرایط فعلی کشور، یک نظریه و همچنین روش حل مساله است که می‌تواند در هم‌افزایی و نقش‌آفرینی موثر نهادهای مدنی در حل مسائل مبتلابه جامعه نیز راهگشا باشد.

بی‌نتیجه بودن رویکرد یکدست‌سازی همدستانه

دستیار ویژه رییس جمهور گفت: کشور در بسیاری از بخش‌ها گرفتار سیاستگذاری‌های اشتباه و پابست دام‌های موجود در مسیرهای طی شده است.

ربیعی تصریح کرد: رویکرد یکدست‌سازی همدستانه در نظام اداره کشور در رفع چالش‌ها موثر نبوده است؛ از این رو باید بر اساس باهم بودگی و وفاق و شایسته سالاری حرکت کنیم.

وی گفت: دولت چهاردهم، دولت اجتماعی و خیر جمعی است و این خصیصه باید در همه سطوح برنامه‌ریزی‌ها نیز تسری یابد.

ربیعی گفت: نظریه رهبر معظم انقلاب در باره تهدید جمعیت، بسیار هوشمندانه بوده است.

وی بحران پیری جمعیت و مواجه شدن با پدیده سالمندی را یک مساله جدی توصیف کرد و افزود: کاهش فقر، بهبود زیست سالمندی و غربالگری بیماری‌های مرتبط با این قشر، نیازمند برنامه‌ریزی و اجراست.

دستیار ویژه رییس جمهور در امور اجتماعی گفت: فشارهای اقتصادی و اعمال تحریم‌های مستمر با هدف ایجاد نارضایتی است، اما مردم ما به اصل نظام پایبندند و خواستار اصلاح رویکردها و ساز و کارها در جهت باز شدن گره‌ها و موانع هستند.

به گزارش ایرنا، در این نشست نمایندگان خیریه‌ها و تشکل‌های استان اصفهان به بیان چالش‌ها و مطالبات خود پرداختند.

یکهزار و ۸۰۰ سمن در استان اصفهان وجود دارد که از این تعداد ۷۵۰ سمن در قالب خیریه و مابقی تشکل‌محور و در سایر بخش‌ها فعالیت‌ها می‌کنند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

ایرنا – لیگ برتر فوتسال

دیدار تیم‌های فوتسال «گیتی‌پسند» و «پالایش نفت» اصفهان از هفته بیستم مسابقات لیگ برتر فوتسال …