به گزارش ایرنا، مراسم های سوگواری بی بی دوعالم حضرت زهرا س در سراسر شهرستان از شبهای گذشته تا امروز پنجشنبه برگزار شده است .
امروز دسته جات عزاداری و هیات های مذهبی با راه اندازی کاروان عزا وماتم با ورود به حرم سیدالکریم حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام مراسم های روضه و سینه زنی حرممطهر برگزار می کنند .
اکران بنر، نصب پرچم، ونصب ریسه های پارچه ای مشکی و سیاه پوش نمودن معابر همزمان با ایام شهادت دخت گرامی نبی مکرم اسلام حضرت زهرا (س )، در سطح میادین، معابر و گذرگاه های شهرری انجام شده است.
همچنین همزمان با فرارسیدن این ایام سوگواری نصب ریسه کشی در سطح میادین و معابر شهر، نصب پرچم های عرضی، نصب پرچم های الوان مشکی و طرح دار، نصب کتیبه، اهتراز ابر پرچم های مشکی، اکران بنر و اکران در تلویزیون های شهری در محلههای مختلف شهرستان ری در حال انجام است.
احجام برجسته و بیرق های سیاه ایام عزای مادر سادات در میادین بزرگ در قبله تهران توسط واحد زیبا سازی معاونت خدمات شهری شهرداری منطقه۲۰ نصب شده است.
برگزاری عزای مادر سادات در آستان سید الکریم
مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا س از روزگذشته تا شام شهادت در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام شبستان امام خمینی ره از نماز معرب و عشا برگزار می شود.
حضرت زهرا (س) در بیستم جمادی الثانی سال پنجم پس از بعثت در مکه مکرمه به دنیا آمد و سوم جمادی الثانی سال یازدهم هجری و در ۱۸ سالگی در مدینه منوره به شهادت رسید.
به گزارش مشرق، حضرت زهرا (س) یکی از پنج بانوی قدسی تاریخ جهان به شمار میرود و جایگاه بسیار رفیعی در دین اسلام دارد. آن حضرت (س) سومین معصوم، دختر معصوم، همسر معصوم و مادر معصوم و دارای ویژگیهای ممتاز متعددی است.
۱۲ امام بزرگوار شیعه (علیهم السلام) از نسل حضرت فاطمه زهرا (س) هستند؛ مطابق روایات سوره و آیاتی از قرآن کریم مانند سوره کوثر، سوره انسان، آیه تطهیر و آیه مودت در حق آن حضرت (س) و همسر و فرزندانش نازل گردیده است و دوستی و دشمنی با ایشان، به منزله دوستی و دشمنی با پیامبر (ص) است.
بیشک بر کسی پوشیده نیست که حضرت زهرا (س) مجموع صفات پدرشان، حضرت محمد (ص) را در خود دارند. حضرت زهرا (س) نه تنها صفات پدر را در خود داشتند، بلکه هر آنچه از علم، معرفت، اخلاق وایمان پدر در دست داشتند و برای دیگران به اشتراک میگذاشتند، که حقیقت اسلام زنده بماند و جاودانه شود.
زندگینامه حضرت زهرا (س)
حضرت فاطمه زهرا (س) دختر گرامی خاتم الانبیاء حضرت محمد (ص) و حضرت خدیجه کبری (س)، همسر مکرمه حضرت امام علی (ع) و مادر ارجمند حضرت امام حسن (ع) و امام حسین (ع) و حضرت زینب کبری (س) است.
پدر بزرگوار حضرت زهرا (س) خاتم پیامبران الهی و برترین مخلوق خداوند و مادرش خدیجه، از زنان بزرگ و شریف قریش و نخستین بانویی بود که به اسلام گروید و تمامی ثروت و دارایی خود را برای خدمت به اسلام و مسلمانان صرف کرد. خدیجه در دوران جاهلیت و دوران پیش از ظهور اسلام نیز به پاکدامنی مشهور بود، تا جایی که از او به طاهره (پاکیزه) یاد میشد.
شهادت حضرت زهرا (س)
در مورد تاریخ شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) چند روایت وجود دارد که بنا بر روایتی ۷۵ روز پس از رحلت پیامبر اسلام (ص) در ۱۳ جمادی الاولی (که نظر اهل سنت نیز بر همین تاریخ است) و به روایت مشهورتری ۹۵ روز پس از رحلت پیامبر اسلام (ص) مطابق با روز سوم جمادی الثانی در سال یازدهم هجری -در حالی که ۱۸ سال بیشتر از عمر مبارکشان نمیگذشت است.
منبع