استاندار: رفع موانع تولید اولویت نخست دولت وفاق در آذربایجان شرقی است


به گزارش ایرنا، بهرام سرمست در ادامه دیدار با فعالان اقتصادی امروز جمعه میزبان پنج گروه از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بود و پس از شنیدن مشکلات مطروحه، خطاب به مدیرعامل مجموعه شیمی پژوهش صنعت گفت: این مجموعه علاوه بر تجهیزات سخت افزاری باید در حوزه نرم افزاری و ترغیب شرکت های کوچک برای توسعه فعالیت هایشان نیز کمک کند.

وی با بیان اینکه یکی از مسایل اصلی حوزه تولید در استان، تامین مالی است، بر ضرورت راه اندازی سکوهای تامین مالی بومی استان برای رفع این مشکل تاکید کرد.

استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: هر گونه تلاش برای جذب سرمایه از خارج استان ارزشمند است و ما از آن حمایت می کنیم.

سرمست با بیان اینکه اشتغال و تولید خط قرمز ماست، اعلام کرد: سند پشتیبان دیپلماسی اقتصادی تدوین و برای تصویب به دولت ارایه شده است.

تبریز قطب اصلی راه اندازی کارخانه های کاغذسازی کشور است

حبیب زاده، مدیرعامل یک شرکت فعال در زمینه شیمی هم با بیان اینکه مجموعه ما با چهار زیرمجموعه، دانش بنیان بوده و ۲ شرکت تابعه در حوزه ساخت ماشین فعالیت می کنند، گفت: اولویت ما داخلی سازی ماشین های وارداتی برای کمک به خودکفایی بخش معدن کشور است.

وی با اشاره به اینکه شرکت های دانش بنیان استان ظرفیت بالایی برای بومی سازی ماشین آلات مورد نیاز حوزه معدن دارند، از «سهم اندک استان از تامین نقدینگی شرکت ها» به عنوان یکی از مشکلات این بخش یاد کرد.

وی با بیان اینکه نقطه قوت ما بخش تحقیق و توسعه است، اعلام کرد: در بخش صادرات خدمات فنی-مهندسی در افغانستان و جمهوری آذربایجان شرکت راه اندازی کرده ایم و به ترکیه نیز صادرات ماشین داریم؛ ضمن اینکه برای نقش آفرینی در بازار روسیه و آسیای میانه ظرفیت های بزرگی داریم.

مدیرعامل این واحد اضافه کرد: در سایه فعالیت های مجموعه دانش بنیان ما تبریز امروزه به مرجع اصلی راه اندازی کارخانه های تولید کاغذ در کشور تبدیل شده است.

وی یادآوری کرد: در حوزه ماشین سازی نیز تبریز خاستگاه اصلی این بخش در کشور بود که متاسفانه امروزه این جایگاه را از دست داده است.

کریم مهری، نماینده یک مجموعه تولیدی کشاورزی در آذربایجان شرقی که شرکت متبوعش طرح های کشاورزی بزرگی در استان در دست اجرا دارد، نیز در دیدار با استاندار آذربایجان شرقی از ضرورت تسریع در ساماندهی به امور بر زمین مانده مرتبط با فعالیت های این شرکت سخن گفت.

وی با اشاره به اینکه در زمان حاضر یک هزار و ۷۵۰ هکتار زمین در خداآفرین توسط شرکت برای کشت آماده شده است، افزود: علاوه بر این مطالعات خاک شناسی سه هزار هکتار از اراضی پیرامونی سد عمارت نیز توسط ما انجام شده است.

مهری با اشاره به اینکه زمینی به وسعت ۱۵۰ هکتار در دشت گردیان جلفا نیز برای فعالیت های گردشگری آماده سازی شده است، ادامه داد: کاشت پسته، فندق و سنجد از اولویت های ما در خداآفرین است.

وی با اشاره به اینکه این شرکت تاکنون ۱۱۰ میلیارد تومان در کلیبر سرمایه گذاری کرده است، تاکید کرد: اولویت در اجرای طرح های کشاورزی کمک به مردم منطقه با نگاه اشتغال زایی، عمران و آبادی منطقه و افزایش سطح رفاه آنان است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

همزیستی مسالمت‌آمیز پیروان ادیان مختلف در آذربایجان شرقی نماد وحدت ملی است

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، بهرام سرمست در دیدار آرا شاوردیان، نماینده ارامنه در مجلس …