به گزارش ایکنا از اصفهان، حجتالاسلام محمد مطهرخو، امام جمعه شهرستان نایین در خطبههای نماز جمعه امروز، ۱۶ آذرماه مناسبتها را فرصتی برای بازخوانی تاریخ خواند و اظهار کرد: وقایع دیروز و امروز، فردا را به ما نشان میدهد و بازخوانی این وقایع برای تثبیت حافظه تاریخی مردم لازم است. روز دانشجو نیز که یکی از ایامالله است، از مناسبتهای مهم بهشمار میرود و به بازخوانی نیاز دارد.
وی ضمن بیان دلایل ثبت روز دانشجو در تقویم کشور گفت: جریان ضدانقلاب بسیار تلاش کرده و میکند تا دانشگاه را به فضایی صرفاً سیاسی تبدیل و دانشجویان را از اصل کارشان، یعنی تولید و گسترش علم دور کند. البته این به این معنا نیست که دانشجو نباید در مسائل سیاسی دخالت کند، بلکه اتفاقاً دانشجو باید بصیر و دارای نگاه تیزبینانه سیاسی باشد.
امام جمعه شهرستان نایین افزود: دشمن همیشه از سیاست فراموشاندن تاریخ در ذهن مردم استفاده کرده و میکند و اگر وقایع برای مردم بازگو نشود، آنها را فراموش خواهند کرد.
وی به مقایسه دو قانون امر به معروف و نهی از منکر و عفاف و حجاب پرداخت و اضافه کرد: این اتفاقات و بحثهایی که درباره قانون حجاب در کشور مطرح میشود، دقیقاً درباره قانون امر به معروف و نهی از منکر هم اتفاق افتاد. امر به معروف و نهی از منکر، اصل هشتم قانون اساسی است و دولت باید در این مدت لایحهای برای بررسی و تشریح این قانون به مجلس میداد و بعد هم آن را ابلاغ میکرد که این اتفاق نیفتاد.
مطهرخو ادامه داد: با فشارها و اتفاقات تلخ اجتماعی مثل شهادت بسیجی آمر به معروف، شهید خلیلی، نهایتاً چون دولتها زیر بار این قانون نمیرفتند، در سال ۹۳ با پیگیری برخی از نمایندگان مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، این موضوع در قالب یک طرح در مجلس مطرح و به بحث گذاشته شد.
وی بیان کرد: سپس فشارها شروع شد و اتفاقاتی رقم خورد تا مانع تصویب این قانون شود. به هر حال قانون از مجلس به شورای نگهبان رفت و تأیید شد، رئیسجمهور وقت به رهبر معظم انقلاب نامه نوشت که ما ایراداتی به این قانون داریم و ابلاغ نشود، کار به هیئت حل اختلاف قوا رسید و این قانون نهایتاً تأیید و از سوی مجلس به رئیسجمهور وقت ابلاغ شد. طبق قانون، رئیسجمهور ۷۲ ساعت فرصت ابلاغ داشت؛ اما ۱۵ روز گذشت و این کار انجام نشد و نهایتاً وقتی قانونی را رئیسجمهور ابلاغ نمیکند، رئیس مجلس باید اقدام کند؛ ولی در اکثر بندهای این قانون، کار بر زمین ماند و امروز برای قانون عفاف و حجاب نیز دقیقاً همان روند در حال طیشدن است.
امام جمعه نایین بیان کرد: اوایل دهه ۷۰ قانون عفاف و حجاب در شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح و نهایتاً در سال ۸۴ ابلاغ شد که برای حدود ۳۰ دستگاه، نهاد و اداره وظیفه تعریف شده است؛ اما دریغ از اجرا.
وی در ادامه گفت: قانون حجاب در مجلس تصویب شده، به تأیید شورای نگهبان رسیده و به دولت ابلاغ شده است؛ اکنون باید ببینیم که چه سرنوشتی پیدا میکند.
مطهرخو تصریح کرد: مسئولان باید متوجه دشمنیها با انقلاب و اسلام باشند. همفر، جاسوس انگلستان میگفت زنان ایرانی دارای حجاب محکم هستند و نفوذ فساد در میانشان ممکن نیست، به هر وسیلهای که شده، باید زن مسلمان را از حجاب جدا و بیحجابی را در بین مسلمانان رایج کرد تا فساد در میان آنها رواج یابد. برای پیشبرد این نقشه لازم است ابتدا زنان غیرمسلمان را از حجاب بیرون آورد تا زنان مسلمان از آنها یاد بگیرند؛ بنابراین مسئولان باید نسبت به صحبتهای معاندان انقلاب و اسلام و نقشههای دشمن هوشیار باشند. دعوا بر سر از بین بردن نسل شیعه است؛ آنها میخواهند این نسل را از بین ببرند و البته کور خواندهاند، ما هم باید حواسمان باشد که فریب نخوریم.
فاطمه نصیری نایینی
انتهای پیام
منبع