به گزارش ایرنا، سیروس محمودیان روز شنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: این افراد شامل دانشجویان، مادران دارای سه فرزند و بیشتر، کشاورزان و روستاییان است که از این تعداد ۵۰ هزار نفر بیمه خود را مستمر ادامه نمی دهند.
وی درباره بحث درمان اظهار کرد: بیمه سلامت ایرانیان همان بیمه درمانی این صندوق است که قابل استفاده برای مردم است و ۹۵ درصد از هزینه های درمانی شهروندان را تامین میکند.
محمودیان ادامه داد: در حال حاضر در زمینه بیمه مادران دارای سه فرزند ۴۵ هزار مادر ثبت نام رایگان شده اند که ۱۸ هزار نفر تکمیل پرونده کرده و بیمه آنان نهایی شده است.
وی اظهار کرد: این مادران لازم است سن شان از ۵۰ سال بیشتر نباشد و به افراد بالای ۵۰ سال خدمات داده نمی شود.
محمودیان ادامه داد: عشایر ما کمترین بهره را از این صندوق میبرند و لازم است در این زمینه اطلاع رسانی شود.
وی با بیان اینکه ما صندوق بیمه گرهستیم افزود: هم اکنون هفت هزار و ۵۰۰ نفر مستمری بگیر در استان وجود دارد که اغلب خانواده های بیمه شدگان و از کار افتادگان هستند.
وی با بیان اینکه نقده آخرین شهرستان در رتبه بندی تعداد بمیه شده هاست گفت: مقامات اجرایی همکاری خاصی ندارند و بیشترین همکاری در ارومیه، خوی، میاندوآب، مهاباد و بوکان ثبت شده است.
محمودیان گفت: از نظر ضریب نفوذ بیمه ای سهیمه استان ۷۰۰ هزار نفر است که فقط ۳۰درصد تحت پوشش هستند و برای این کار اقدام کردند.
وی با بیان اینکه آذربایجان غربی در رتبه دوم کشوری در تعداد بیمه شدگان بعد از آذربایجان شرقی است گفت: از نظر تعداد مادران بیمه شده نیز بعد از خراسان رضوی این استان در جایگاه دوم است.
به گزارش ایرنا، صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در سال ۱۳۸۴ با مصوبه هیات دولت و به منظور حمایت از روستاییان و عشایر و کشاورزان در ایران تاسیس شد تا این اقشار نیز زیرپوشش حمایتهای اجتماعی قرار گیرند.
این صندوق یکی از صندوقهای چهارگانه و زیرمجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و رویکرد آن ارائه خدمات بیمه اجتماعی بلندمدت به کشاورزان، روستاییان و عشایر در بخشهای مستمری بازنشستگی، از کارافتادگی و فوت است.
علاوهبر روستاییان و عشایر کارکنان شرکتهای فنی مهندسی و شبه کشاورزی مستقر در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر، کارکنان شرکتهای نظام دامپزشکی و دانشجویان نیز میتوانند تحت پوشش این صندوق قرار گیرند.
هم اکنون صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر ۸۵ کارگزاری فعال در آذربایجان غربی دارد و افراد میتوانند با مراجعه به این دفاتر، نسبت به نام نویسی برای عضویت در صندوق اقدام کنند.
منبع