به گزارش ایکنا، به نقل از مرکز اطلاعرسانی قوه قضاییه، حجتالاسلام والمسلمین غلامحسین محسنیاژهای، رئیس قوهقضاییه صبح امروز، شنبه 17 آذر، به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات، گفت: همواره شنیدن حرفهای دانشجویان برای من مغتنم بوده است و به استماع این سخنان و عمل به آنها در حد مقدور اهتمام دارم.
رئیس دستگاه قضا با تأکید بر اینکه پیشرفت کشور از دانشگاه شروع میشود و دانشگاه مرکز علم است، بیان کرد: البته علم باید توأم با تزکیه باشد؛ بدون تزکیه، علم ما را به مقصد اعلی نمیرساند. آن رژیمی که امروز هزاران کودک را میکُشد مدعی علم و تمدن است اما این علم او را به جنایت کشانده است.
وی خطاب به دانشجویان با بیان اینکه شما دانشجویان مسئولان و مدیران آینده این کشور هستید، عنوان کرد: اگر امروز از برخی مسئولان و مدیران گلایه دارید، کاری کنید که وقتی در مقطع آینده مدیر و مسئول شدید، این گلایهها نسبت به شما وجود نداشته باشد.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای افزود: شیطانصفتان تلاش دارند نه تنها هویت دینی و ملی ما بلکه هویت انسانی را هم از ما بگیرند. دشمنان میخواهند غیرت ملی را از ما بگیرند و جوان ایرانی را نسبت به تمامیت ارضی و حاکمیت ملی کشورش بیتفاوت کند. دشمن میخواهد منابع و عرض ما را ببرد و ما را برده خود کند؛ مگر در مقاطعی نبود که دشمن برای ما شاه و مجلس تعیین میکرد. این مقاطع تاریخی را یادمان نرود. دشمن میخواهد حمیّت ملی را از ما بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه همه ما باید ملتزم به قانون باشیم، ادامه داد: البته ممکن است قانون دارای نقص باشد که باید وجهه همت خود را متمرکز بر رفع نواقص قانون کنیم. اینکه میگویید چرا سیر رسیدگی به پرونده برخی متهمین و دانه درشتهای اقتصادی رسانهای نمیشود باید بگویم که در برخی از موارد، طبق قانون، امکان افشای روند پرونده تا قبل از قطعی شدن حکم، وجود ندارد و در برخی موارد نیز حتی پس از قطعی شدن حکم نیز امکان رسانهای شدن آنها طبق قانون، وجود ندارد.
رئیس قوه قضاییه ادامه داد: همه باید ملتزم به قانون باشیم؛ یک فرد یا یک نهاد نمیتواند بگوید، چون من مخالف این قانون هستم آن را اجرایی نمیکنم. البته باز هم تاکید میکنم که چنانچه یک قانون دارای نقص و اشکال باشد باید درصدد اصلاح آن برآییم.
وی افزود: من سالهاست که فریاد میزنم همه دادگاهها باید علنی باشند به غیر از مواردی که قانون اساسی استثنا کرده است؛ اما خُب این نظر من تبدیل به قانون نشده است و برای تبدیل این نظر به قانون باید دولت و مجلس اقدام کنند.
انتهای پیام
منبع