محسن ضیائی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سامانه هوشمند عرضه آرد خام روستایی بهمنظور مدیریت و نظارت بر توزیع و عرضه آرد و حصول اطمینان از دریافت توسط مصرف کنندگان واقعی (جمعیت روستانشین) در استان اصفهان فعال شده است.
وی با بیان اینکه امکان ثبت نام در این سامانه همچنان وجود دارد، اظهار کرد: نمایندگان آرد خام روستایی میتوانند با نام کاربری خود به سامانه یکپارچه مدیریت آرد مراجعه و از طریق گزینه «مدیریت آرد خام» برای ثبت نام مصرفکنندگان نهایی اقدام کنند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی اصفهان اضافه کرد: هریک از فرمانداریهای شهرستانها یک یا ۲ نماینده اصلی بهعنوان خریدار آرد خام روستایی معرفی کرده اند که آنها می توانند به کمک زیر مجموعه خود وارد سامانه مذکور شده و برای ثبت اطلاعات هویتی دریافتکنندگان نهایی (خانوارهای روستایی) و شماره کارت بانکی سرپرست خانوار اقدام کنند.
ضیائی با تاکید بر اینکه در صورت تایید نشدن اطلاعات اعضای خانوار سهمیهای به آنها تعلق نمیگیرد، خاطرنشان کرد: اطلاعات ثبت شده از طریق سامانه های مرجع مانند ثبت احوال و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راستیآزمایی میشود بههمین دلیل نمایندگان آرد خام روستایی باید از صحت اطلاعات مطمئن باشند.
وی گفت: پس از ثبت نام توزیعکنندگان نهایی با هماهنگی بانک عامل برای تحویل دستگاههای کارتخوان هوشمند که امکان عرضه آرد را دارند، اقدام میشود.
به گزارش ایرنا، استان اصفهان با پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارای بیش از یکهزار و ۷۰۰ روستا و آبادی با جمعیت حدود ۶۰۰ هزار نفر است که ۹۳۵ روستا بیش از ۲۰ خانوار جمعیت دارند.
استان اصفهان ۲۰ واحد کارخانه تولید آرد دارد.
منبع