وی با اشاره به برگزاری جشنواره هنرهای تجسمی به میزبانی استان یزد افزود: این جشنواره طی سه روز با برپایی پنج نمایشگاه دنبال میشود و در پایان نیز در مراسمی ضمن معرفی برگزیدگان جشنواره، با حضور مسئولان کشوری و استانی آیین تجلیل برگزار میشود.
دهقانی اشکذری، نشست اساتید گروه هنر دانشگاههای آزاد اسلامی کشور را از دیگر برنامهها برشمرد که طی دو روز در قالب نشستهای تخصصی و آموزشی به میزبانی این استان برگزار میشود و گفت: تجلیل از مفاخر و اندیشمندان عصر انقلاب اسلامی از دیگر برنامهها است که با حضور ریاست دانشگاه آزاد اسلامی کشور، استاندار و امام جمعه یزد برگزار و از شخصیتهای تاریخی یزد تجلیل خواهد شد.
وی ادامه داد: استان یزد علیرغم ظرفیتهای عظیم طبیعی و معادن که دارد، از شخصیتهایی برخوردار است که برند یزد دارالعباده و دارالعلم را در کشور مطرح و این شخصیتها باید شناسایی، معرفی و الگوبرداری شوند، بنابراین در قالب برنامه عصر انقلاب اسلامی بخشی از این شخصیتهای تاریخی را معرفی خواهیم کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد بیان کرد: در حاشیه این مراسم اولین و بزرگترین مرکز آزمونهای الکترونیک پزشکی افتتاح میشود که در قالب مرکز مکانیزه پیشرفته، آزمون پزشکی و پیراپزشکی را به صورت الکترونیک همزمان برای 180 نفر برگزار میکند.
وی از افتتاح اولین دانشکده توسعه فناوری و کارآفرینی ایفاسرام خبر داد و اضافه کرد: این دانشکده مجموعه آموزشی و فضای فناوری و آزمایشگاهی است که توسط بخش خصوصی تأسیس و فردا افتتاح میشود و پیوند مبارک بین دانشگاه و صنعت است. همچنین در حاشیه این برنامه، اولین مراسم بزرگداشت فارغالتحصیلان دانشگاه در صنعت کاشی و سرامیک برگزار و از 70 نفر تجلیل میشود.
ابوالفضل داودی، دبیر علمی جشنواره هنرهای تجسمی دانشجویان دانشگاههای آزاد اسلامی نیز در این نشست گفت: این جشنواره در پنج رشته نقاشی، عکس، خوشنویسی، حجم و تصویرسازی برنامهریزی و بالغ بر دو هزار اثر به دبیرخانه ارسال شد که آثار 396 دانشجو در رشته نقاشی، 165 دانشجو در رشته عکس، 128 دانشجو در رشته خوشنویسی، 62 دانشجو در رشته حجم و 72 دانشجو در رشته تصویرسازی دریافت شد.
وی با اشاره به برپایی نمایشگاه آثار دانشجویان در چهار محل در قالب پنج مجموعه، شناخت و کشف استعدادهای دانشجویان در حوزههای هنری را از اهداف مهم این جشنواره برشمرد و افزود: بخشی از دانشجویان شرکتکننده، دانشجویان هنر نبودند و از دانشکدههای علوم انسانی و فنی و مهندسی نیز شرکت کردهاند، این امر نشان میدهد که در قالب این جشنواره میتوانیم استعدادهای هنری را در رشتههای فنی و مهندسی و انسانی نیز کشف و آثار خود را به چنین جشنوارههایی ارائه دهند.
عباس محمدی، رئیس باشگاه رشد استعدادهای ادبی_هنری جوان دانشگاه آزاد اسلامی نیز در این نشست گفت: مراسم اختتامیه این جشنواره، عصر روز چهارشنبه در واحد یزد برگزار و برگزیدگان پنج رشته هنری و زیرشاخه هنرهای تجسمی شامل عکاسی، خوشنویسی، نقاشی، تصویرسازی و حجم تجلیل میشوند.
وی با اشاره به استقبال 823 نفر از دانشجویان دانشگاههای آزاد اسلامی از این جشنواره، از برگزاری دو کارگاه آموزشی با حضور اساتید مجرب خبر داد و افزود: حضور در این کارگاهها به صورت حضوری و مجازی فراهم شده و در پایان نیز گواهینامه معتبر برای شرکتکنندگان صادر خواهد شد.
محمدی، گویاکردن اقتصاد هنر در راستای شعار «هر دانشجو یک مهارت» را از دیگر اهداف این جشنواره برشمرد و بیان کرد: در قالب این جشنواره علاوه بر استعدایابی، شبکهسازی دنبال میشود و دانشجویان هنرمند در رشتههای هنری برای تولید محتوا دعوت میشوند بنابراین تربیت نیروی تخصصی در قالب برگزاری جشنوارهها را پیگیری کردیم تا استعدادهای برتر شناسایی و به عنوان همیار دانشجو فعالیت داشته باشند.
انتهای پیام
منبع