فعالیت پژوهش محور مدیریت شهری کرج/ تکیه برفعالیت های علمی درون زا


به گزارش ایرنا، “محمد اسدیان ” روز دوشنبه به مناسبت هفته پژوهش در نشست با خبرنگاران با بیان اینکه مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر کرج از سال ۱۳۹۷ آغاز به کارکرده است، گفت : تا قبل از سال ۱۴۰۰ این مرکز بر فعالیت های تحقیقاتی برون سازمانی متمرکز شده بود که این رویه اکنون تغییر کرده است.

وی ادامه داد: ساختار مرکز پژوهش های مدیریت شهری کرج به صورت هیات امنایی و متشکل از رییس مرکز و هشت نفر از مجموعه شورا ، شهرداری و خارج از مدیریت شهری است؛ کار شورای پژوهش سیاستگذاری براساس مطالعات علمی و پژوهشی است و هر اقدام عمرانی باید در شورای پژوهش مدیریت شهری به تصویب برسد.

اسدیان با اشاره به فعالیت ۱۲ پژوهشگر در مرکز پژوهش های شورای اسلامی شهر کرج افزود: نگاه بر این است که پژوهش های علمی مدیریت شهری باید درون زا باشد؛ در سال نخست فعالیت مرکز پژوهش های شورای شهر کرج(سال ۹۷ ) تعداد ۶۱ گزارش پژوهشی در زمینه نیازهای مدیریت شهری تهیه شد اما این مورد توجه قرار نگرفتند.

رییس مرکز پژوهش ها و مطالعات راهبردی شورای اسلامی کلانشهر کرج اظهار کرد: در سال ۹۷ نیز ۱۸۷ پرپوزال به شورای شهر کرج ارجاع شده بود که چهار مورد آنها به انعقاد قرارداد رسید؛ امروز نگاه درون زا به پژوهش های مدیریت شهری کرج وجود دارد و در زمان حاضر ۸۳ گزارش درون زا در

سامانه الکترونیکی مرکز پژوهش های شورای شهر کرج ثبت شده که تاریخ انتشار و شناسنامه دارند.

وی گفت : این پژوهش ها زیر نظر ناظران علمی از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ در قالب هفت کارگروه انجام شده و کرج و تنها شهری است که کارگروه سیاستگذاری و حکمرانی علمی دارد.

رییس مرکز پژوهش ها و مطالعات راهبردی شورای اسلامی کلانشهر کرج اظهار کرد: بررسی علمی نقشه خطر پذیری سیلاب ها، آبگرفتگی ها، امکان سنجی گسل های زمین و مشکلات طبیعی از مواردی است که روی آنها مطالعه علمی و تحقیقاتی طی سه سال گذشته صورت گرفته است.

اسدیان با اشاره به اجرای قانون جهش تولید در کشور گفت : کلانشهر کرج در این بخش های گام های اساسی با تشکیل پنج خانه خلاق برداشته است.

این عضو شورای شهر کرج خاطر نشان کرد: یکی از کارگروه های علمی در زمینه تحلیل و تحول اداری است که چهار هزار صفحه برای آن تدوین شده است ؛یکی از اقدامات سهامداری شهروندان در تابلوهای تبلیغاتی است که در این زمینه چهار هزارو ۹۳۷ پرونده مورد بررسی قرار گرفته است.

رییس مرکز پژوهش ها و مطالعات راهبردی شورای اسلامی کلانشهر کرج افزود: براساس قانون ، مالکیت تابلوها مربوط به شهرداری است اما شهروندان در فعالیت های تبلیغی نیز سهامدار هستند.

وی با اشاره به وجود یک هزارو۱۲۰ تابلو تبلیغاتی در کرج گفت : این تابلوها سال گذشته ۱۷۰ میلیارد ریال برای مدیریت شهری درآمد زایی کردند ضمن آنکه مردم نیز از مزایای آنها بهره مند شدند.

وی گفت : امسال در آستانه هفته پژوهش فراخوان پژوهشی ارائه کردیم که ۶۰۱ مقاله در۱۲ محور دریافت شد ؛ این آثار در زمینه طرح تفصیلی ، درآمد پایدار شهری ، حقوق شوراها و مواردی از این دست ارائه شده است؛ همچنین در خصوص هوش مصنوعی ، شهرسازی مدیریت شهری و ترکیب آن با معماری و شهرسازی به مراکز دانشگاهی استان فراخوان دادیم که ۱۲ اثر برتر این فراخوان نیز در هفته پژوهش تجلیل می شود.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

سفر وزیر کشور به البرز

«اسکندر مومنی» وزیر کشور، پنجشنبه (۲۲ آذر ۱۴۰۳) به منظور ابقا استاندار البرز، شرکت در …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ