آیا تعداد خبرگزاری‌‍‌های کشور کمتر می‌شود؟

هومن عظیمی روز دوشنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تعداد زیاد خبرگزاری‌ در هیچ جای دنیا به ویژه کشورهایی که به صورت حرفه‌ای در حوزه رسانه کار می‌کنند مرسوم نیست و هر کشور به فراخور خود یک تا ۲ رسانه مرجع دارد.

وی با بیان اینکه آمار خبرگزاری های فعال کشور تناسبی با دیگر شاخص های این حوزه ندارد، توضیح داد: در مقطعی مجوز حدود ۴۰ خبرگزاری‌ در کشور صادر شد که پس مدتی، برخی به صورت داوطلبانه به پایگاه خبری تبدیل شده، برخی به علت غیر فعال بودند و ماده ۱۶ قانون مطبوعات بر آن‌ها اعمال شد و تعدادی نیز با هم ادغام شدند.

سرپرست اداره کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی با اشاره به فعالیت حدود ۲۰ خبرگزاری دارای مجوز در کشور، ادامه داد: این تعداد باید کاهش یافته و به چند خبرگزاری تاثیرگذار تبدیل شوند.

وی ادامه داد: هیات نظارت بر مطبوعات به عنوان متولی امور صدور مجوز و نظارت مهندسی فضای مطبوعاتی کشور، کاهش خبرگزاری ها را در دست پیگیری دارد ضمن اینکه همه اساتید علوم ارتباطات نیز این موضوع را تایید می‌کنند.

بر اساس قانون مطبوعات، خبرگزاری داخلی، موسسه‌ای خبری است که در زمینه جمع‌آوری، پردازش و انتشار خبر، تحلیل، مصاحبه و گزارش در قالب نوشتار، صدا و تصویر در محیط رقمی (دیجیتال) و یا غیر آن فعالیت می‌کند.

برابر با این قانون، هیات نظارت بر خبرگزاری‌ها، همان هیات نظارت بر مطبوعات خواهد بود.

به گزارش ایرنا، سرپرست اداره کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روز گذشته برای حضور در آیین پایانی ششمین جشنواره رسانه‌های خوزستان به این استان سفر کرده بود.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

روایت تندگویان از نقش پدرانه شهید سلیمانی برای فرزندان شهدا

به گزارش ایرنا، محمدمهدی تندگویان عصر یکشنبه در سومین یادواره سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی …