تعلیق رسیدگی به پرونده پناهندگان سوری از سوی کشورهای اروپایی

به گزارش دوشنبه شب ایرنا به نقل از تارنمای خبری سی جی تی ان، کارل نهمر صدراعظم اتریش به وزیر کشور خود دستور داد تا تمام درخواست‌های پناهندگی اتباع سوریه را به حالت تعلیق درآورده و برنامه‌ای منظم برای بازگرداندن و اخراج آنها آماده کند.

از سوی دیگر کشورهای شمال اروپا شامل دانمارک، سوئد و نروژ نیز از تعلیق رسیدگی و اتخاذ تصمیم در خصوص پرونده‌های درخواست پناهندگی اتباع سوریه در این کشورها خبر دادند.

وزارت کشور فرانسه هم در بیانیه‌ای اعلام کرد که در ساعات آینده در خصوص تعلیق رسیدگی به درخواست‌های پناهندگی اتباع سوریه تصمیم گرفته خواهد شد.

در همین حال دولت یونان هم در بیانیه‌ای ابراز امیدواری کرد که یک انتقال مسالمت‌آمیز به پناهجویان سوری اجازه دهد سالم به کشور خود بازگردند اما در این زمینه هنوز دست به هیچ اقدام مشخصی نزده است.

به گزارش ایرنا، سخنگوی وزارت کشور آلمان پیش تر اعلام کرد که درخواست‌های پناهندگی اتباع سوری تا زمانی که تحولات سیاسی سوریه شفافیت بیشتری پیدا کند، بررسی نخواهند شد.

بر اساس این گزارش، بیش از ۸۰۰ هزار شهروند سوری در آلمان زندگی می‌کنند که اکثر آنها پس از تصمیم آنگلا مرکل صدراعظم سابق آلمان در سال ۲۰۱۵ برای پذیرش بیش از یک میلیون پناهجو، وارد این کشور شدند.

بر اساس داده‌های اداره فدرال مهاجرت و پناهندگان آلمان (BAMF)، سوریه در سال جاری بیشترین تعداد درخواست‌های پناهندگی در آلمان را داشت و ۷۲ هزار و ۴۲۰ درخواست پناهندگی از سوی سوری‌ها تا پایان ماه نوامبر ثبت شده است.

حدود ۴۷ هزار و ۲۷۰ درخواست پناهندگی شهروندان سوریه نیز همچنان بلاتکلیف باقی مانده است.

مخالفان مسلح در سوریه از بامداد هفتم آذر ۱۴۰۳ برابر با ۲۷ نوامبر ۲۰۲۴ با حمایت برخی از کشورها و ورود نیروهای تازه نفس خارجی، اقدام به حمله گسترده علیه مواضع ارتش سوریه در مناطق شمال غرب، غرب و جنوب غرب حلب کردند.

تحرکات تروریست‌ها و معارضین مسلح علیه مواضع ارتش سوریه، توافق آتش‌بس منعقد شده در سال ۲۰۲۰ را نقض کرد زیرا این منطقه، مشمول توافقنامه «کاهش تنش» است که با تضمین ترکیه در آستانه امضا شد و شامل مناطقی در ادلب، حومه حلب و بخش‌هایی از حماه و لاذقیه می‌شد.

مخالفان مسلح سوری صبح روز یکشنبه از کنترل خود بر شهر دمشق و خروج «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه خبر دادند.

شبکه المیادین به نقل از رویترز گزارش داد: گروه‌های مسلح بدون وجود هیچ نشانه‌ای از ارتش سوریه، وارد دمشق شدند.

از کودتای سال ۱۹۷۱ در سوریه که منجر به روی کار آمدن حافظ اسد شد،‌ حالا ۵۴ سال گذشته و در این مدت، سوریه همیشه درگیر جنگ داخلی و مقابله با گروه‌های مسلح بوده است.

بشار اسد که بعد از پدرش از سال ۲۰۰۰ میلادی رئیس جمهور سوریه شد نیز در طول حکومتش همواره با تهدید گروه‌های مسلح مواجه شده بود و نهایتا نیز یکی از همین گروه‌های مسلح به اسم هیات تحریر الشام توانست حکومت خاندان اسد را به پایان برساند.

بنا بر اعلام منابع روس، بشار اسد و خانواده‌اش پس از خروج از سوریه، هم اینک در مسکو حضور دارند و روسیه به آنها پناهندگی سیاسی اعطا کرده است‌.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

تصویر عجیب از کیفیت هوای تهران با اطلاعات ماهواره‌ای! – تابناک

ساری پیشیک، یکی از کاربران توئیتر با انتشار تصاویر زیر نوشت: عجیب اینه که «شرکت …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ