مهدی امیدوار روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: ۲ اکیپ چهار نفره با همکاری اداره کل تعزیرات و اتاق اصناف از نانواییهای سطح شهر بازرسی خواهند کرد و تخلفات صنفی واحدهای خبازی به شدت بررسی میشود.
وی عرضه نان با کیفیت را یک ضرورت دانست افزود: پیشگیری از وقوع تخلفات صنفی در نانواییهای شهر و ارائه نان با کیفیت به مردم هدف از طرح تشدید نظارت بر نانواییهای شهرستان است.
رییس اتاق اصناف بجنورد با اشاره به الزام نانوایی ها به نصب تابلوی مشخصات نوع پخت و آرد مصرفی(نوع یک و ۲) ادامه داد: براساس طرح نظارتی ویژه ساماندهی عرضه نان در نانواییها، تخلف عدم نصب تابلوی مشخصات نوع پخت و آرد مصرفی برخی واحدهای صنفی نانوایی محرز شده است.
وی بیان کرد: این موضوع سبب افزایش نرخ غیرواقعی نان و نارضایتی شهروندان خواهد شد و واحدهای صنفی نانوایی هرچه سریعتر نسبت به نصف تابلوی مشخصات نوع پخت و آرد مصرفی اقدام کنند.
امیدوار خاطرنشان کرد: بازرسان در صورت مشاهده سایر تخلفات از سوی نانوایان از جمله گران فروشی، کم فروشی، عدم درج قیمت، عرضه خارج از شبکه و عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی طبق ضوابط قانونی اقدام خواهند کرد.
به گزارش ایرنا، سرانه مصرف آرد و نان در خراسان شمالی ۲ کیلوگرم بالاتر از میانگین کشوری است و مردم این استان نان خورتر هستند.
هر فرد در خراسان شمالی ماهانه ۹.۵ کیلوگرم آرد و نان مصرف می کند که این رقم در کشور ۷.۵ کیلوگرم است.
اکنون ۶ کارخانه آرد، یک هزار و ۱۱۲ واحد نانوایی یارانه پز و حدود ۳۰۰ واحد آزادپز در خراسان شمالی دایر است که ماهانه بطور میانگین هفت هزار تن آرد بین واحدهای نانوایی یارانه ای استان توزیع می شود.
شهر بجنورد مرکز خراسان شمالی ۲۳۰ هزار نفر جمعیت دارد.
منبع