به گزارش ایکنا از کردستان، حمیدرضا ابراهیمی، معاون فرهنگی و تربیتی دانشگاه فرهنگیان کشور در اولین اجلاسیه شهدای دانشجو معلم استان کردستان که امروز، 20 آذر در ارودگاه امام علی(ع) برگزار شد، نقطه آغاز پیوند نام دانشجو و شهید و شهادت را 16 آذر 1332 عنوان کرد و گفت: خط سرخ شهادت از 16 آذر 1332و با شهادت سه تن از دانشجویان آغاز شد و این خط سرخ شهدا در سالها 1359، دوران دفاع مقدس و 13 دی 1402 با شهادت شهید فائزه رحیمی ادامه پیدا کرد.
وی افزود: امروز خط شهدای دانشجو با برگزاری یادوارهها و اجلاسیههای با نام و یاد شهدا در دانشگاهها و بین دانشجو معلمان زنده میشود چراکه شهدا زندهاند و زنده میکنند.
معاون فرهنگی و تربیتی دانشگاه فرهنگیان کشور با اشاره به آثار و برکات تشییع و تدفین شهدای گمنام در محیطهای علمی و دانشگاهی بیان کرد: تدفین شهدای گمنام در محیطهای دانشگاهی در کنار رشد معنوی و آثار و برکات آن موجب رشد و حیات علمی میشود اگر امروز حوزه علمیه قم در جوار حرم حضرت معصومه و حوزه علمیه نجف در جوار حرم امام علی(ع) قرار دارد به این دلیل بوده که وجود اولیای الهی موجب جوشش جریان علم میشود و دانشگاه فرهنگیان هم به عنوان کسانی که باید ادامهدهنده این جریان باشند، نیازمند نام شهدا هستند.
وی با اشاره به اینکه نام و یاد شهدا در جبهه مقاومت بسیار بالاست، افزود: ارزش و جایگاه شهادت با وقایع منطقه به ویژه در حوادث اخیر سوریه بیشتر برای ما نمایان میشود و ارزش کار شهدای مدافع حرم که فرهنگ مقاومت و شهادت را در سوریه و جبهه مقاومت ماندگار کردند، برجستهتر از همیشه میشود.
ابراهیمی با اشاره به اینکه امروز امریکا و اسرائیل بعد از سقوط بشار اسد با قساوت و دشمنی بسیار زیرساختهای سوریه را مورد هجمه قرار میدهد، اظهار کرد: فرهنگ مقاومت موجب زنده ماندن کشور و به ارمغان آوردن صلح برای کشور میشود.
وی یادآور شد: امروز قساوت جبهه شرارت در برابر جبهه مقاومت به دلیل عقاید باطل آنهاست و آنها مدعی هستند که مسیحیت آخر الزمانی باید ظهور کند، لذا ما موظفیم که مواضع روشن مهدویت را در جامعه توسعه دهیم.
معاون فرهنگی و تربیتی دانشگاه فرهنگیان کشور با اشاره به اینکه ما امروز وظیفه داریم نام امام عصر را در جهان ارتقا دهیم، گفت: اگر ما آگاهانه و با علم و بصیرت نام امام عصر را طلب کنیم بسیاری از سختیهای ظهور کاهش پیدا میکند.
انتهای پیام
منبع