چهار هزار میلیارد ریال برای پایداری شبکه گاز خراسان جنوبی هزینه شد


رحمان محمودی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: رینگ‌سازی شبکه‌های گاز در راستای افزایش مانور عملیاتی و پدافند غیرعامل در شرایط بحران به کمک کننده است.

وی عنوان کرد: اکنون تمام ۳۲ شهر و ۱۰۰ درصد جمعیت شهری استان از نعمت گاز برخوردار است و ۲ هزار و ۲۶ روستا معادل ۹۹.۹ درصد جمعیت روستایی خراسان جنوبی از نعمت گاز برخوردار هستند.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی بیان کرد: ۲ هزار و ۲۶۷ واحد صنعتی خراسان جنوبی به شبکه گاز متصل هستند که ۱۰۰ درصد واحدهای صنعتی استان به شبکه گاز متصل شده‌اند.

محمودی با اشاره به وجود ۳۵۰ هزار مشترک گاز در خراسان جنوبی و ایجاد ۱۵ هزار و ۵۰۰ کیلومتر شبکه تغذیه و توزیع، گفت: ضریب نفوذ گاز در بخش شهری و روستایی اکنون ۱۰۰ درصد است و استان از چند سال گذشته در لیست استان‌های سبز قرار گرفته‌ است.

وی به ناترازی گاز در سطح کشور و ایجاد محدودیت مصرف برای واحدهای تولیدی و صنعتی اشاره کرد و گفت: در این شرایط باید بیشترین مدیریت مصرف گاز در بخش اداری و خانگی داشته باشیم.

محمودی با بیان اینکه الزام است که سیستم‌های گرمایشی ادارات در زمان صبح یک ساعت قبل از شروع ساعت کاری روشن شود و یک ساعت قبل از پایان ساعت اداری خاموش شود، عنوان کرد: در سال جاری چهار هزار و ۸۰۰ پایش از ادارات استان انجام شد که برخی اخطار گرفته‌اند و حدود چهار اداره هم گازشان قطع شد.

وی افزود: مدیران ادارات دمای استاندارد بین ۱۸ تا ۲۴ درجه را رعایت کنند تا ناترازی گاز در سطح استان و کشور به حداقل برسد.

مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی با اشاره به افتتاح فاز اول خط انتقال گاز از دشتک زابل به نهبندان به طول ۱۷۶ کیلومتر در سال جاری، گفت: فاز دوم این خط در مرحله مناقصه است و پیگیری‌ها از تهران ادامه دارد تا عملیات اجرایی این فاز با اعتبار ۴۰ هزار میلیارد ریال در دهه فجر آغاز شود.

محمودی با تاکید بر اینکه خط قرمز شرکت گاز، عدم قطع گاز خانگی است، بیان کرد: امیدواریم با همراهی همه مردم فصل زمستان امسال را بدون مشکل قطعی گاز در استان پشت سر بگذاریم.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

مصرف گاز در خراسان جنوبی با همراهی مردم کاهش یافت

رحمان محمودی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در روز گذشته …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ