به گزارش ایرنا؛ رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه چهارشنبه شب در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده در سخنانی ضمن قدردانی از تلاشهای و حمایتهای رییس دانشگاه رازی اظهار کرد: خوشبختانه ما شاهد یک اتفاق در دانشگاه هستیم و آن امضای تفاهمنامه سهجانبه میان دانشگاه رازی، پژوهشگاه قضایی و دادگستری استان کرمانشاه است.
در ادامه حجتالاسلام والمسلمین «مهدی هادی» در خصوص مفاد تفاهمنامه مذکور افزود: بر اساس این تفاهمنامه قرار است مرکز پژوهشهای قوه قضاییه در دانشگاه رازی ایجاد شود.
وی بسترسازی برای اجرای الگوی حکمرانی داده در استان کرمانشاه را از اهداف مهم این تفاهمنامه دانست و افزود: حکمرانی داده شاکله اصلی حکمرانی قضایی است و اگر بتوانیم الگویی در استان اجرایی کنیم و به حکمرانی داده برسیم، یک جهش علمی و مدیریتی در استان رخ خواهد داد.
رئیس پژوهشگاه قوه قضاییه در ادامه شفافیت، حاکمیت قانون، پاسخگویی، مسئولیت و مشارکت را از اصول حکمرانی مطلوب دانست و با اشاره به برخی تکالیف قوه قضاییه، به موضوع احیای حقوق عامه، نظارت بر حسن اجرای قوانین و پیشگیری از جرم و اصلاح مجرمان اشاره کرد.
وی حکمرانی قضایی در قوه قضاییه را یکی از برنامههای اصلی در پژوهشگاه قوه قضاییه دانست و تاکید کرد: در بحث اهمیت حکمرانی داده از لحظهای که متولد میشود، کیفی بودن دادهها و برخورداری از سلامت و انسجام و یکپارچگی بسیار حائز اهمیت است.
حجتالاسلام هادی ابراز امیدواری کرد که با تشکیل یک اتاق فکر در مرکز پژوهشهای قوه قضاییه در دانشگاه رازی شاهد اجرای رسالتهای کلان پژوهشگاه با همکاری نهاد دانشگاه، دادگستری و استانداری باشیم.
رئیس قوه قضائیه و جمعی از مسوولان این قوه در قالب سفری رسمی یک روزه کاری امروز پنجشنبه وارد استان کرمانشاه شدند. تعدادی از مسوولان قضایی از جمله رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح و رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه نیز روز گذشته (چهارشنبه 21 آذر) وارد استان شدند.
به گزارش ایرنا؛ دانشگاه رازی کرمانشاه از وجود ۴۶۲ عضو هیات علمی آموزشی و پژوهشی برخوردار است که از این تعداد هشت استادیار، ۲۳۵ دانشیار، ۱۷۰ استاد، ۴۳ هیات علمی پژوهشی و ۶ نفر آموزشی و پژوهشی است.
گفتنی است در حال حاضر دانشگاه رازی کرمانشاه با ۱۷ دانشکده؛ ۱۱ هزار و ۲۸۶ دانشجو دارد که از این تعداد هفت هزار و ۵۳۵ دانشجوی کارشناسی، ۲ هزار و ۵۰۹ دانشجو ارشد، ۹۵۴ دانشجوی دکترای عمومی و ۲۸۸ دانشجوی دکتری تخصصی با ۲۵۷ رشته تحصیلی و ۵۴ گروه آموزشی است.
دانشگاه رازی فعالیت خود را از بهمن ماه سال ۱۳۵۱ با عنوان «دانشکده علوم کرمانشاهان» به ریاست مرحوم دکتر «عبدالعلی گویا» آغاز کرد و در سال تحصیلی ۱۳۵۲-۱۳۵۱ برای اولین بار پذیرای ۲۰۰ دانشجو در رشتههای فیزیک، شیمی، زیستشناسی و ریاضی شد.
منبع