ظرفیت ناوگان تجاری دریایی به ۸۷ فروند رسید/ اجرای ۱۵۰ همت پروژه بزرگ دریایی و بندری

به گزارش ایرنا از سازمان بنادر و دریانوردی، «علی‌اکبر صفایی» در سومین نشست کارگروه حمل ونقل دریایی مجمع تشخیص مصلحت نظام، با هدف ارزیابی روش‌های اجرایی سازی سیاست‌های توسعه دریامحور اظهار داشت: دولت چهاردهم، با تعیین «علی عبدالعلی زاده» به عنوان نماینده رئیس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست های کلی توسعه دریا محور، نخستین گام مثبت را در این زمینه برداشته است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به برگزاری چهار نشست ویژه اجرای سیاست‌های توسعه دریامحور با حضور رئیس‌جمهور با اولویت توسعه سواحل مکران، گفت: در همین راستا و به منظور هم‌افزایی در کل کشور، کارگروهی متشکل از نمایندگان وزارت راه، ستاد کل نیروهای مسلح، سازمان برنامه و بودجه و دو نفر از نخبگان بخش خصوصی به ریاست نماینده رئیس جمهوری تشکیل شده است.

صفایی، طرح جامع توسعه دریامحور را یک تکلیف ملی توصیف کرد و افزود: علاوه بر طرح جامع دولت در حوزه توسعه دریامحور، در برنامه هفتم توسعه نیز به دو موضوع اقتصاد دریا و ترانزیت توجه ویژه ای شده است که هم‌راستا با سیاست‌های کلان توسعه دریامحور است.

مدیرعامل سازمان بنادرودریانوردی با اشاره به اقدامات این سازمان برای اجرای بندهای ۹‌گانه توسعه دریامحور، اعلام‌کرد: هم‌اکنون بیش از ۱۵۰ هزار میلیارد تومان (همت) پروژه بزرگ دریایی و بندری در زیرساخت‌ها و روبناها در دست اجراست که تعداد قابل توجهی از آنها به بهره‌برداری رسیده است.

صفایی، یکی از اقدامات ارزنده وزارت راه طی سه سال گذشته را ساخت، خرید و نوسازی شناورهای تجاری و خدماتی عنوان کرد و گفت: با ساخت و خرید شناورهای جدید در دریای خزر، ظرفیت ناوگان تجاری کشور به ۸۷ فروند رسیده است که به ظرفیت ناوگان روسیه بسیار نزدیک شده است.

وی، نوسازی تجهیزات دریایی و بندری را از دیگر اقدامات این سازمان برای اجرایی‌سازی سیاست‌های ابلاغی توسعه دریامحور دانست و گفت: با وجود تحریم‌های ظالمانه، با استفاده از ظرفیت و توان داخلی، هم اکنون بیش از ۸۰ درصد تجهیزات دریایی و بندری کشور حالت آماده به کاری و در چرخه فعالیت روزانه قرار دارند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تخصص وزیر راه دولت چهاردهم در حوزه شهرسازی و معماری شهری و پیگیری‌های مجدانه وی برای اجرای هرچه سریع‌تر سیاست‌های توسعه دریامحور، افزود: با همت وزارت راه، طرح جامع توسعه سواحل مکران، با نگاه جمعیت‌پذیری در دست مطالعه و اجرا قرار دارد.

بنا بر این گزارش، در این نشست همچنین «جلیل اسلامی» معاون امور بندری و اقتصادی سازمان بنادر نیز گزارشی از عملکرد این سازمان در بخش‌های مختلف ارائه کرد و از میانگین رشد ۱۵ درصدی عملکرد بنادر تجاری خبر داد و گفت: طی سه سال گذشته، در همه شاخص‌های بندری و دریایی، خدمات امداد و نجات، امور دریانوردان و صدور گواهینامه‌های دریایی، ایمنی و امنیت دریانوردی و حفاظت از محیط زیست دریایی روند رو به رشدی مشاهده می‌شود.

در این نشست «فرهاد صالحیان» مدیرکمیته عمران وحمل ونقل مجمع تشخیص مصلحت نظام، «محمدراستاد» مدیرعامل سابق سازمان بنادر و دریانوردی و رئیس کارگروه حمل و نقل دریایی مجمع تشخیص مصلحت نظام، «محمدرضا مدرس خیابانی» مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی و جمعی از مدیران ارشد ارگان های دریایی و صاحبنظران و انجمن های صنفی حوزه حمل و نقل کشور حضور داشتند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

اشتغال ۳۱۰۰ نفری طرح های آماده افتتاح ایمیدرو

به گزارش ایرنا از ایمیدرو، «محمد آقاجانلو» امروز (شنبه) اظهار داشت: در حال حاضر ۱۱ …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ