حجتالله عصمتی در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: همه واحدهای خبازی دولتی و آزادپز در سطح بخشهای مرکزی، امامزاده عبدالله، لاریجان، دابودشت و دشتسر آمل دایر هستند و مشکلی از بابت تأمین آرد در سطح شهرستان نداریم.
وی با اشاره به دوگانه سوز شدن بیش از ۵۰ درصد از نانواییهای آمل، بیان کرد: در کارگروه آرد و نان با هماهنگی شرکت پخش فرآوردههای نفتی در صورت لزوم سوخت جایگزین برای نانواییهای دوگانه سوز در اسرع وقت تأمین میشود.
معاون برنامهریزی فرمانداری ویژه آمل با تاکید بر اینکه بیش از ۵۰ درصد نانواییهای این شهرستان دوگانه سوز هستند، تصریح کرد: نظارت لازم و هماهنگیهای اجرایی در بخش سیستم توزیع آرد نیز با جدیت ادامه داشته و مشکلی از بابت ناوگان حمل و نقل و توزیع نداریم.
عصمتی با تاکید بر اینکه برخی از خبازیهای شهرستان آمل مجهز به سه نوع سوخت شامل برق، گاز شهری و گاز مایع هستند، بیان کرد: پیشبینی لازم برای خرید نقدی نان در صورت بروز هرگونه اختلال در سامانه دستگاههای کارتخوان هوشمند نانواییها انجام شده است.
معاون برنامهریزی فرمانداری ویژه آمل خاطرنشان کرد: در صورت استمرار بحران چنانچه هر یک از شهرستانهای استان نسبت به تأمین نان مشکل داشته باشند این شهرستان آمادگی دارد در صورت تأمین آرد از سوی استان روزانه تا سقف ۲۰۰ هزار قرص نان تحویل ستاد بحران استان یا هریک از شهرستانهای متقاضی دهد.
جانشین کارگروه آردونان شهرستان آمل با تاکید بر اینکه هفته نخست آذر ماه مانوری از آمادگی خبازان شهرستان در مواقع بحران و استفاده از سوخت دوم انجام شد، ادامه داد: اکیپهای بازرسی کارگروه آرد و نان شهرستان در روزهای اخیر و در طول سال با نظارت دقیق و حضور میدانی جهت بازدید از واحدهای خبازی سطح شهر و بخشهای ۵ گانه شهرستان داشته و هریک از شهروندان در صورتیکه شکایتی از نحوه خدمات رسانی خبازیهای شهرستان از قبیل گرانی، کم فروشی، کیفیت و یا فروش اجباری نان کنجدی داشته باشند به فرمانداری شهرستان یا با شماره ۱۲۴ اطلاع دهند.
معاون برنامهریزی فرمانداری ویژه آمل در پایان ضمن قدردانی از اعطای اختیار تام در کارگروه آردونان توسط فرماندار محترم شهرستان همچنین از پشتیبانی و حضور میدانی دادستان انقلابی شهرستان دکتر طالبی و همه اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان و همکاران حوزه معاونت برنامه ریزی فرمانداری ویژه شهرستان آمل تقدیر و تشک
منبع