به گزارش ایرنا ، روز ۲۶ آذر ماه در سال ۱۳۷۶ به پیشنهاد وزارت راه و ترابری و برای آگاهسازی جامعه با نقش و جایگاه بخش حمل و نقل در اقتصاد ایران، از سوی شورای فرهنگ عمومی کشور به نام روز ملی حمل و نقل نامگذاری شد و این نام در سال ۱۳۹۰ با هدف تکریم شغل رانندگی به عنوان یکی از مشاغل سخت و تاثیرگذار در فعالیت های اقتصادی و تجاری کشور به نام «روز حمل و نقل و رانندگان» تغییر پیدا کرد.
عبدالرضا جباری روز دوشنبه در گفتگو با ایرنا در خصوص وضعیت فعلی جادهها و راههای اسلامشهر گفت: در ابتدا باید بگویم که راه های داخل شهری مربوط به حوزه ی شهرداری ها و نگهداری راه های خارج از محدوه شهری و روستاها به اداره راهداری مربوط می شود.
وی افزود: وضعیت جاده ها و راه های حوزه ی اداره راهداری اسلامشهر با توجه به اقداماتی که در سال گذشته تاکنون انجام شده، نسبت به سال های گذشته در وضعیت مطلوب تری قرار دارد .
جباری در پاسخ به سوال در خصوص چالشهایی در نگهداری و بهبود راه ها دارند گفت: مسلما در کنار انجام وظایف مشخص، مهم ترین اصل برای پیشبرد اهداف تخصیص بودجه است که با توجه به کمبود منابع مالی، در حد امکان تلاش کردیم با بودجه ای که از محل اعتبارات ملی در اختیارمان قرار می گیرد، بهترین عملکرد را در حوزه بهسازی و ایمنی داشته باشیم.
سرقت در حوزه تاسیسات و تابلو علائم راهنمایی
رییس اداره راهداری افزود: از دیگر چالش های ما متاسفانه سرقت در حوزه تاسیسات و تابلو علائم راهنمایی در جاده ها است که علاوه بر تحمیل هزینه های مجدد، باعث ایجاد مشکلات عدیده ای می شود .
جباری در خصوص پروژه های مهم انجام شده در سطح شهرستان گفت: پروژه های زیادی را در یک سال گذشته انجام دادیم که به تعدادی از انها اشاره می کنم، بهسازی و روکش آسفالت کانال نواب صفوی، روستایی ده عباس، محور حسین آباد به علی آباد طپانچه، آزادراه تهران ساوه، آزادراه تهران قم(کمالیه)، بلوار حضرت معصومه واوان، روستایی حسین آباد به رضی آباد و موارد دیگر .
جباری با اشاره به تعدد پروژه ها گفت: در مورد برخی از پروژه های دیگر می توان به تعریض محور ایرین، ایمن سازی محور احمدآباد و حسن آباد خالصه، احداث روشنایی ورودی و خروجی محور احمدآباد به بزرگراه آزادگان، آشکار سازی و ایمن سازی گیت های عوارضی اول تهران ساوه، آشکار سازی نیوجرسی های حوزه شهرستان اسلامشهر، خط کشی محورهای شهرستان اسلامشهر، نصب تابلو و علائم در حوزه استحفاظی، ایمن سازی و تعریض رمپ ورود و خروج احمد آباد به آزادراه تهران – ساوه، تعمیر و مرمت گاردریل های حوزه شهرستان، تعمیر و نگهداری سیستم روشنایی آزادراه تهران ساوه اقدامات صورت گرفته است.
وی اشاره کرد که در یک سال گذشته مبلغی بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه نگهداری راه های اسلامشهر بوده است.
وی در خصوص مشارکت عمومی مردم گفت: شهروندان عزیز اگر متوجه حضور افرادی شدند که لباس و ماشین اداره راهداری را نداشتند و در حال سرقت تابلوها و تجهیزات بودند، با سامانه تلفنی ۱۴۱ تماس گرفته و اداره راهداری را در جریان این سریت قرار دهند.
اسلامشهر با حدود ۷۰۰ هزار نفر جمعیت در جنوبغرب استان تهران قرار دارد
منبع