متسابقان می‌توانند نقش محوری در روند حفظ قرآن استان خود ایفا کنند

متسابقان می‌توانند نفشی‌محوری در روند حفظ قرآن استان خود ایفا کنندبه گزارش خبرنگار ایکنا، رقابت‌ آقایان در رشته‌های قرائت و حفظ چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن به ساعات پایان خود نزدیک می‌شود که در این میان رقابت جاری در میان حافظان کل قرآن بسیار تنگاتنگ و نفس‌گیر است اما در نهایت پنجشنبه 29 آذر و با برگزاری مراسم اختتامیه مشخص می‌شود که کدامیک از متسابقان حائز رتبه برتر این دور از مسابقات شده و مورد تقدیر قرار می‌گیرند.

 

رشته حفظ کل قرآن در این مسابقات در دو بخش حفظ کل زیر ۱۸ سال و حفظ کل بالای ۱۸ سال در حال انجام است اما از جمله حافظان کل قرآن که در رشته حفظ بالای ۱۸ سال این دوره از رقابت‌ها شرکت کرده، علیرضا محمدی حافظ تهرانی است.

 

وی مدرک کارشناسی‌ارشد علوم قرآن و حدیث را داراست، در گفت‌وگو با ایکنا گفت که به جهت اشتغال به تحصیل نزدیک به شش‌ماه طول کشید تا کل قرآن را حفظ کند.

 

محمدی، مرحله تثبیت را در روند حفظ قرآن بسیار پراهمیت خواند و گفت: این مرحله را با وسواس و حساسیت زیادی پشت سر گذاشتم و بیشترین اوقات من در طول این شش سال صرف این مرحله شد تا با تکرار هر باره، علاوه بر تسلط بیشتر بر حفظیات، ایرادات احتمالی را رفع کنم. اکنون که در این مسابقات شرکت کردم و به ویژه عملکرد قابل قبولی در بخش حفظ استقامتی داشتم، بیشتر به این امر واقف می‌شوم که تکرار زیاد در جریان حفظ، می‌تواند موفقیت بیشتری در آینده برای یک حافظ قرآن رقم بزند.

 

وی با تشکر از تلاش اساتیدش در فرایند حفظ قرآن همچون احسان شعبانی و حسین طرقی، نقش والدینش را در این موفقیت مؤثر دانست و بیان کرد که امکان این امر را نیز داشت تا فعالیت خود را در زمینه قرآن در مسیر تلاوت ادامه دهد و حتی برای پیشرفت در این عرصه بر سر کلاس‌های صوت و لحن نیز حاضر شده اما برایش حفظ قرآن از اهمیت بیشتری برخوردار بوده است.

 

وی مسیری که یک حافظ طی می‌کند تا در نهایت موفق به حفظ کل قرآن شود را بسیار دشوار توصیف کرد و گفت: البته با وجود این دشواری، جایگاه یک حافظ، همچون قاری قرآن در میان جامعه محبوب نیست و به آن به عنوان یک امر شخصی نگاه می‌شود در حالی‌ که باید در تمامی محافل قرآنی علاوه بر دایر شدن کرسی‌های تلاوت، شاهد بخشی مربوط به ارائه حفاظ نیز باشیم.  

 

محمدی در پایان بر این نکته تأکید کرد که با توجه به اینکه عزمی وجود دارد تا بر طبق منویات مقام معظم رهبری تربیت 10 میلیون حافظ قرآنی در دستور کار قرار گیرد لذا باید ساز و کاری معین شود تا با استفاده از ظرفیت‌های به وجود آمده در جریان این مسابقات، متسابقان پس از پایان رقابت‌ها در پی مراجعت به استان‌های خود، نقش کلیدی و محوری را در جذب نوجوانان و جوانان علاقه‌مند به حفظ قرآن ایفا کنند.

 

یادآور می‌شود، مرحله نهایی چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم سازمان اوقاف و امور خیریه در بخش آقایان طی روز‌های ۱۹ تا ۲۹ آذرماه جاری در بخش آوایی در مصلای تبریز در حال برگزاری است و حضور در سالن مسابقات برای عموم آزاد است.

 

رقابت‌های بخش آقایان همه روزه به‌صورت زنده از ساعت ۱۴ تا ۲۱ از رادیو قرآن و شبکه قرآن و معارف سیما نیز پخش می‌شود.

 

پیش از این در همین محل شاهد رقابت‌های بخش بانوان طی روزهای ۱۲ تا ۱۹ آذرماه بودیم که نفرات برتر آن طی مراسمی در بخش‌های نغماتی و آوایی تجلیل شدند. همچنین بخش نغماتی آقایان چهل‌وهفتمین دوره مسابقات نفرات برتر خود را شناخت.

انتهای پیام


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

دوره‌های «گام به گام تا دنیای هوش مصنوعی» برگزار می‌شود

به گزارش ایکنا؛ مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت سازمان قرآنی به‌تازگی فعالیت خود را در حوزه …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ