۶۷ پزشک متخصص در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل جذب شدند


دکتر بهزاد داورنیا روز پنجشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا گفت: این ۶۷ پزشک متخصص با هدف توسعه سلامت عمومی استان و جبران کمبود پزشک در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل جذب شده‌‎اند.

وی اظهار کرد: این اقدام مهم در راستای توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و پس از نیازسنجی صورت گرفته، انجام شد که این امر می‌تواند گام موثری برای کاهش اعزام بیماران به سایر استان‌ها باشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بیان کرد: این پزشکان در تخصص‌های حیاتی و مورد نیاز مراکز درمانی استان که کمبود آن در منطقه احساس می‌شد، جذب شدند.

وی توجه دولت به حوزه سلامت و تامین نیروی انسانی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل را شایسته خواند و افزود: بر اساس این توزیع هدفمند و عدالت محور، قریب به اتفاق شهرهای استان دارای تخصص‌های اصلی جراحی، زنان، داخلی، اطفال شدند.

دکتر داورنیا اظهار امیدواری کرد که با پیگیری به عمل آمده، نیاز شدید استان به برخی از رشته‌های تخصصی نظیر بیهوشی، گوش، حلق و بینی و جراحی مغز و اعصاب و رشته فوق تخصص گوارش رفع شود.

به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل هم اکنون حدود چهار هزار نفر دانشجو دارد که هم اکنون در ۹ دانشکده آموزشی فعال به همراه ۱۳ بیمارستان و مرکز پزشکی، آموزشی و درمانی و با راهنمایی و هدایت ۳۲۱ نفر استاد در ۴۰ رشته مشغول تحصیل هستند.

استان اردبیل برای ارائه خدمات درمانی مناسب به شهروندان، نیازمند سه هزار و ۹۷۰ تخت بیمارستانی است که باید ظرفیت بیمارستانی به همین تعداد تخت ایجاد شده و مورد استفاده قرار گیرد ولی هم اکنون ۲ هزار و ۳۳۵ تخت بیمارستانی در این استان فعال است.

بنا به اعلام دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل، سالانه بالغ بر ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار مورد خدمت درمانی در مراکز بیمارستانی، کلینیک‌های تخصصی و درمانگاه‌های استان اردبیل به مراجعان ارائه می شود و به طور متوسط هر شهروند استان اردبیل، سالانه حداقل دو بار خدمات درمانی در مراکز بیمارستانی، کلینیک‎‌های تخصصی و درمانگاه‌های استان اردبیل دریافت می کند.

علاوه بر این، سالانه یک میلیون و ۸۰۰ پرونده مراجعه شهروندان به مراکز بهداشتی استان اردبیل به ثبت می‌رسد و این آمار هم نشان می‌دهد که هر شهروند استان، به طور میانگین، سالانه ۱.۵ بار به مراکز بهداشتی مراجعه می‌کند.

به گفته دکتر علی محمدیان اردی رییس سابق دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل، میانگین کشوری تخت بیمارستانی برای هر یک هزار نفر ۲.۱ تخت است ولی این رقم در استان اردبیل ۱.۸۵ تخت برای هر هزار نفر بوده و این استان در ظرفیت تخت فعال بیمارستانی، ۲۵ صدم تخت عقب است.

بر اساس اعلام وی، برای رسیدن استان اردبیل به میانگین کشوری تخت بیمارستانی، باید یکهزار و ۶۳۵ تخت بستری جدید با احداث مراکز بیمارستانی جدید تامین شود که عملیات اجرایی این نیاز، در قالب سه پروژه بزرگ شامل احداث دو مرکز بزرگ و یک مرکز مکمل و الحاقی درمانی به ظرفیت یکهزار و ۶۶۰ تحت آغاز شده است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

هواشناسی استان اردبیل هشدار سطح زرد صادر کرد

به گزارش ایرنا، اداره‌کل هواشناسی استان اردبیل روز پنجشنبه با انتشار هشدار سطح زرد شماره …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ