استاندار چهارمحال و بختیاری:حذف مدارس کانکسی و سنگی در دستورکار دولت است

به گزارش ایرنا، جعفر مردانی روز پنجشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان افزود: حذف مدارس کانکسی، سنگی و کلاس‌های با تراکم بیش از ۳۵ نفر و افزایش سرانه آموزشی در اولویت نخست دولت است.

وی با اشاره به اینکه بیشتر مدارس کانکسی و سنگی استان در مناطق محروم و سخت‌گذر قرار دارد گفت : برای حذف این مدارس باید از ظرفیت مسئولیت اجتماعی شرکت ها و کارخانه‌ها، ظرفیت خیرین و اعتبارات دولتی استفاده کرد.

جعفری اظهار داشت: آموزش و پرورش نقش‌محوری در تربیت انسان‌های کارآمد، آگاه، متعهد، متخصص برای ساختن آینده بهتر برای ایران اسلامی دارد به همین دلیل است که از اهمیت بالایی برخوردار است.

به گفته وی، آموزش و پرورش به عنوان موتور محرکه توسعه پایدار برای تقویت هویت ملی و عدالت اجتماعی است و سرمایه‌گذاری در این بخش هزینه نیست بلکه سرمایه‌گذاری برای آینده کشور است.

استاندار چهارمحال و بختیاری:حذف مدارس کانکسی و سنگی در دستورکار دولت است

به گفته وی، فرمانداران و مدیران آموزش و پرورش استان برای جذب مشارکت اجتماعی و مسئولیت اجتماعی نهایت جدیت را داشته باشند و این امر یکی از موارد ارزیابی شورای آموزش و پرورش است.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به قانونی معافیت مالیاتی برای خیرین مدرسه‌ساز گفت: در برنامه هفتم توسعه کشور مقرر شده است هزینه اشخاص حقیقی و حقوقی غیردولتی در احداث، توسعه، تکمیل و تجهیز فضاهای آموزشی و پرورشی به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی محسوب شود.

وی از مسوولان مالیاتی استان خواست تا این موضوع را اطلاع‌رسانی و اجرایی کنند.

فضاهای عمومی و مدرسه در سایت‌های مسکن مهر احداث شود

مردانی با اشاره به اینکه در طرح مسکن ملی و نهضت مسکن ۱۰ هزار واحد مسکن در دست احداث است گفت: احداث فضاهای عمومی ،بهداشتی و مدرسه در اولویت قرار گیرد.

وی اظهار داشت: بر اساس قانون در مکان‌های که اقدام به ساخت ۲۰۰ واحد مسکن جدید می‌شود متولیان باید برای تامین زیرساخت‌های مختلف برنامه‌ریزی داشته باشند که در سایت‌های مسکن ملی در استان ادارات راه و شهرسازی و بنیاد مسکن متولی احداث و تامین این زیرساخت‌ها هستند.

فرهنگ‌سازی مصرف صحیح انرژی از مدارس شروع شود

وی با اشاره به موضوع ناترازی انرژی و کمبود انرژی برق و گاز در کشور گفت: فرهنگسازی مصرف صحیح انرژی باید از مدارس آغاز شود.

مردانی افزود: در طول سه روز گذشته مدارس استان به صورت غیرحضوری شدند و باید از ظرفیت آموزش و پرورش و دانش‌آموزان برای ترویج فرهنگ درست مصرف کردن استاده کرد .

وی اظهار داشت: آموزش و پرورش نقش‌محوری در شکل‌گیری آینده کشور و استان دارد و تحقق عدالت آموزشی و تقویت زیرساخت‌ها و تربیت نیروی انسانی از مباحث اصلی آموزش و پرورش است.

نقشه راه آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری تدوین شود

استاندار چهارمحال و بختیاری بر تدوین نقشه راه آموزش و پرورش استان تاکید کرد و افزود: برای تدوین این نقشه راه باید در جلسات شورای آموزش و پرورش مناطق استان برنامه‌ریزی دقیق انجام شود تا بتوان با تدوین این نقشه راه به بهبود وضعیت آموزش و پرورش کمک شود.

وی افزود: با توجه به اینکه بحث جوانی جمعیت در اولویت اصلی نظام است، باید زیرساختهای اصلی در مناطق مختلف استان از جمله مدرسه، فضاهای بهداشتی، ورزشی، پرورشی و فرهنگی تامین شود.

به گزارش ایرنا، در سال تحصیلی جاری ۲۰۸ هزار دانش‌آموز چهارمحال و بختیاری در بیش از یک‌هزار و ۹۰۰ فضای آموزشی مشغول فراگیری علم و دانش هستند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

خودروی شوتی با هشت نفر اتباع غیرمجاز در جاده فلارد به لردگان متوقف شد

به گزارش ایرنا، به نقل از معاونت اجتماعی نیروی انتظامی، سرهنگ امیر انتظامی‌نیا چهارشنبه شب …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ