به گزارش ایرنا، این آزمایشگاه سیار با تلاش کارشناسان و متخصصان شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی طراحی، تجهیز و بهرهبرداری شده و پایش مستمر و دقیق کیفیت آب در شرایط بحرانی و بهویژه در مواقعی که کیفیت و کمیت آب شرب به دلیل وقوع حوادث طبیعی یا شرایط خاص به خطر میافتد، از اهداف راه اندازی این آزمایشگاه عنوان شده است.
این پروژه با همکاری تیمهای تخصصی، و رعایت استانداردهای طراحی آزمایشگاههای سیار اجرا شده و قابلیت جابهجایی سریع و ارائه نتایج دقیق، این آزمایشگاه را به ابزاری ضروری برای مدیریت بحران و تأمین سلامت آب در شرایط اضطراری تبدیل کرده است.
آذربایجان شرقی به دلیل موقعیت جغرافیایی و وقوع بحرانهایی نظیر زلزله، سیل و خشکسالی، نیاز جدی به زیرساختهایی برای تضمین کیفیت آب شرب دارد و آزمایشگاه سیار، امکان کنترل دقیق آب مصرفی در این مناطق را فراهم آورده و میتواند به شکل قابلتوجهی پاسخگویی در شرایط حساس را بهبود بخشد.
این تجهیز راهبردی، نمونهای از تلاش برای ارتقای سیستمهای نظارت و مدیریت آب کشور است و انتظار میرود بهعنوان مدلی مؤثر در دیگر استانها نیز اجرا شود.
به گزارش ایرنا، شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی در قالب یک میلیون و ۸۱۰ هزار مشترک، ۱۰۰ درصد جمعیت شهری در ۷۳ شهر استان را زیر پوشش شبکه آشامیدنی و بهداشتی قرار داده است.
منبع