به گزارش ایکنا به نقل از المعلومه، شبکه TRT در گزارشی تأکید کرد که رسانههای گمراه کننده غربی در خصوص جنگ تجاوزگرانه رژیم صهیونیستی در نوار غزه به وضوح در افزایش احساسات نفرت علیه مسلمانان در اروپا نقش داشتهاند.
در این گزارش آمده است: بر اساس مطالعهای در مورد اسلامهراسی در ۲۸ کشور اروپایی، حملات کنونی اسرائیل به غزه و گزارشهای گمراهکننده رسانههای غربی در پوشش رویدادهای غزه منجر به افزایش محسوس احساس نفرت از مسلمانان در اروپای غربی شده است.
این گزارش می افزاید: در فرانسه، اظهارات امانوئل ماکرون، رئیس جمهور طرفدار اسرائیل، پس از عملیات حماس در اکتبر 2023، نژادپرستی سازمانیافته و تشکیلاتی علیه مسلمانان را تشدید کرد.
در همین رابطه کوثر نجیب، نویسنده بخش فرانسه این مطالعه، خاطرنشان کرد: ممنوعیت حجاب در مدارس که توسط دولت در سال 2018 میلادی اعمال شد، به اضطراب قابل توجهی در بین دانشآموزان مسلمان و خانوادههای آنها منجر و این حرکت به عنوان نشانه نهادینه شدن احساسات ضد مسلمانان در فرانسه تلقی شد.
در این مطالعه بیان شده است: در سوئیس، نادیا لحدیلی، پژوهشگر، دریافت که افزایش احساسات ضد مهاجران به طور مستقیم به افزایش اسلامهراسی کمک کرده است؛ به گونهای که در سال 2023 بالغ بر 1058 واقعه ضد اسلامی گزارش شده است که شامل 876 مورد مربوط به تبعیض نژادی و 62 مورد حمله است.
این مطالعه میافزاید: زنان مسلمان، به ویژه آنهایی که حجاب دارند، در محل کار با تبعیض قابل توجهی روبرو هستند؛ به نحوی که آنها اغلب از پیشرفت شغلی محروم هستند.
در بخش دیگری از این مطالعه تصریح شده است که بهرهبرداری سیاسی از پوشش اسلامی توسط سیاستمداران در طول مبارزات انتخاباتی، به افزایش اسلام هراسی سازمانی کمک کرد.
در همین رابطه حکمت کارسیچ از دانشگاه سارایوو بر افزایش گفتمان افراطی ضد مسلمانان در بوسنی و هرزگوین به ویژه از سوی ناسیونالیستهای صرب تأکید و تصریح کرد که این امر به تنشهایی منجر شده است.
وی خاطرنشان کرد که برای تضعیف بافت چندفرهنگی در سارایوو، بسته شدن بسیاری از مساجد و ساختن هتلها در زمینهای تعیین شده برای مساجد، بخشی از تلاشها برای محو میراث فرهنگی کشور و ترویج احساسات ضد اسلامی است.
در این گزارش اشاره شده است که برخی از کشورهای عربی در مبارزه با اسلام در غرب دخالت دارند؛ مانند مورد اتریش که امارات متحده عربی در تأمین مالی گروههای ضد اسلامی مشارکت داشته و پلیس اتریش نیز اعتراضات علیه خشونتهای صهیونیستها غزه را سرکوب کرد. ضمن اینکه این کشور اروپایی به قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل که خواستار آتشبس بود، رأی مخالف داد.
انتهای پیام
منبع