۱۴ درصد زوجین متقاضی طلاق در خراسان جنوبی سازش کردند


حسن شرفی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این طرح مشترک بهزیستی و دادگستری با هدف کنترل و کاهش طلاق در ۱۳ مرکز مشاوره حضوری در حال اجراست و زوجین متقاضی طلاق، سه تا پنج جلسه مشاوره تخصصی دریافت می‌کنند.

وی اظهار کرد: علاوه بر این، برای ۱۴۵ زوج به سازش رسیده در شهرستان بیرجند چهار جلسه مشاوره به منظور استحکام بنیان خانواده برگزار شد.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی همچنین گفت: طرح غربالگری اضطراب کودکان پنج تا ۶ سال در استان امسال اجرایی و ۶۳۱ کودک در این طرح شرکت کردند.

وی افزود: شایع‌ترین اختلالات دوران کودکی، اختلالات اضطرابی است و بسیاری اوقات علائم این اختلال با فرآیند رشد طبیعی کودک اشتباه گرفته شده لذا مانع تشخیص و مداخلات به موقع می‌شود.

شرفی اظهار کرد: این اختلال در صورت بی توجهی، تشخیص ندادن و درمان نشدن به موقع تا سنین نوجوانی و بزرگسالی ادامه می‌یابد و موجب افت عملکرد تحصیلی، اجتماعی و شغلی فرد یا منجر به افسردگی و سایر اختلالات خلقی می‌شود.

وی بیان کرد: از همین رو سازمان بهزیستی طرح غربالگری اضطراب کودکان پنج تا ۶ سال را با هدف پیشگیری از اضطراب کودکان را از سال‌های قبل با مشارکت و همکاری مهدهای کودک و پیش دبستانی‌ها اجرا کرده است.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی عنوان کرد: امسال نیز این طرح همچون گذشته از طریق تکمیل پرسشنامه اضطراب توسط والدین این کودکان در سامانه‌ جامع ارتقایی خدمات مشاوره روانشناختی crm به صورت مجازی با همکاری مراکز مثبت زندگی ویژه کودکان واجد شرایط جامعه هدف اجرایی شده است.

وی افزود: والدین دارای کودک پنج تا ۶ سال می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی سامانه جامع ارتقایی خدمات مشاوره روانشناختی به آدرس crm.behzisti.ir با تکمیل پرسشنامه اضطراب نسبت به ارزیابی میزان اضطراب کودک پنج تا۶ ساله خود اقدام کنند.

شرفی همچنین با اشاره به ارائه خدمات مشاوره روانشناختی حضوری به عموم مردم استان گفت: با استقبال والدین در سال گذشته سه هزار و ۸۴۰ کودک واجد شرایط سنی پنج و ۶ ساله در طرح مذکور شرکت کردند و ۹۴۴ کودک، به مراکز و دفاتر مشاوره حضوری غیر دولتی مراجعه کردند.

وی با بیان اینکه در این مدت ۱۷ هزار و ۶۲۶ نفر با مرکز مشاوره تلفنی ۱۴۸۰ تماس گرفتند افزود: بیش از ۹۷۳ نفر از یارانه مشاوره نیازمندان امسال بهره مند شدند که رقم آن بیش از یک میلیارد و ۷۰۴ میلیون ریال بوده و به صورت خرید خدمات تخصصی مشاوره ای و روانشناختی توسط مراکز مشاوره حضوری غیر دولتی در استان پرداخت شده است.

مدیرکل بهزیستی خراسان جنوبی اجرای طرح محب (مشاوره و حمایت روانی-اجتماعی در بحران) را یکی دیگر از اقدامات این مجموعه برشمرد و گفت: این طرح با همکاری پنج تیم فوریتی در ۲۱ تیم محلی محب استان از طریق شهرستان‌های مختلف اجرایی می‌شود.

وی یادآور شد: اکنون ۵۰ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی حضوری دولتی و غیر دولتی در استان فعال است و تا پایان امسال پیش بینی می‌شود پنج متقاضی واجد شرایط صدور مجوز در شهرستان‌های بیرجند،قاین، طبس، سربیشه و سرایان اقدام به راه اندازی مراکز خود کنند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

سردار رادان: رزمایش امنیت در تمامی کویرهای ایران ادامه دارد

به گزارش خبرنگار ایرنا سردار احمدرضا رادان روز چهارشنبه در اختتامیه رزمایش عملیات نصرالله یک …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ