فعالیت ۹ مرکز درمانی در مکه و مدینه

به گزارش ایرنا از جمعیت هلال‌احمر؛ طاهر درودی روز سه شنبه با اشاره به اعزام ۱۰ نفر از خادمین بهداشتی-درمانی به عمره مفرده ۱۴۰۳، گفت: جلسه توجیهی کادر درمانی برای ۱۰ نفر از پزشکان و پرستاران جهت ارائه خدمات بهداشتی-درمانی، به زائرین بیت‌الله الحرام، در محل مرکز پزشکی حج و زیارت، برگزار شد. در این جلسه توجیهی، توصیه‌های مهم و نکات ضروری جهت ارائه خدمات مطلوب به زائرین ضیوف‌الرحمن ارائه شد.

وی با بیان توصیه‌هایی به زائران، افزود: از زائران درخواست دارم که به لیست داروهای مجاز در عمره مفرده توجه کنند؛ به‌ جز چند قلم داروی کدئین‌دار و چند قلم داروی خاص، محدودیتی در همراه داشتن داروهای معمول وجود ندارد. بر همین اساس از زائران می‌خواهیم که داروهای مصرفی خود به ویژه داروهای تخصصی دیابت، فشارخون و قلب را از ایران به همراه داشته باشند.

معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر به فعالیت ۹ درمانگاه ایرانی در مکه و مدینه اشاره کرد و گفت: ۷ مرکز در مکه و ۲ مرکز در مدینه برای امور درمانی زائران در حد خدمات مطبی، فعال هستند و خدمات بیمارستانی در این مراکز ارائه نمی‌شود. این درمانگاه‌ها ۸ و ۱۶ ساعته، به زائران عمره خدمات ارائه می‌دهند.

به گزارش ایرنا، مطابق برنامه ریزی انجام شده، در دور دوم اعزام زواره به حج عمره در سال جاری نزدیک به ۱۷۰ هزار نفر زائر طی مدت هفت ماه (تا اوایل فروردین‌ماه ۱۴۰۴) اعزام خواهند شد.

در دور نخست عملیات اعزام به حج عمره امسال تعداد پنج هزار و ۶۱۰ نفر زائر با ۴۴ پرواز رفت و برگشت در مدت ۲۱ روز اعزام شده بودند. این اعزام‌ها از ۱۱ فرودگاه تهران، زاهدان، اهواز، تبریز، یزد، کرمان، بندرعباس، ساری، اصفهان و شیراز انجام شد.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

کیفیت هوای تهران در وضعیت ناسالم/ ضرورت توجه ویژه به گروه‌های آسیب‌پذیر

به گزارش ایرنا از وبدا، عباس شاهسونی روز سه شنبه با تاکید بر خطرات این …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ