آیسودا زراسوندی، برگزار کننده و ایده پرداز این نمایشگاه روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این نمایشگاه ۴۵ اثر از ۲۸ هنرمند را در معرض نمایش قرار داده و بر پایه داستانهای کهن و فولکلور ایرانی است.
وی با اشاره به اینکه ادبیات و فرهنگ، با هنر این مرز و بوم گره خورده است توضیح داد: مخاطب در این نمایشگاه با نشانههایی آشکار از یادگارهای کهن همچون داستانهای فولکلور یا مردمی شامل باورها و آیینهای کهن، مواجه میشود.
این هنرمند با بیان اینکه داستان سرایی از آیینهای کهن ایرانیان به شمار میرود افزود: با توجه به اهمیت این موضوع و توجه کمتر هنرمندان تجسمی و به خصوص تصویرگران به این موضوعات، نسبت به برگزاری این نمایشگاه برنامهریزی کردم.
وی ادامه داد: از نمونه جستارهایی که هنرمندان در این نمایشگاه با توجه به آنها خود را به چالش کشاندند میتوان به داستانهای «هزار و یک شب»، «امیر ارسلان نامدار»، «داستانهای سندباد دریانورد»، «حسین کرد شبستری»، «سمک عیار» و در بخش داستانهای فولکلور «کدو قلقل زن» و «بزبز قندی» اشاره کرد.
زراسوندی توضیح داد: در این نمایشگاه هنرمند با منبع قرار دادن داستانها گاه با رنگ، گاه با نور و گاه با سنگ و کاغذ به زیبایی آثار خود را آفریده است.
وی با بیان اینکه در کهن نامه متن به تصویر ترجمه شده است ادامه داد: این نمایشگاه با هدف شناسایی و آشنایی هر چه بیشتر جامعه با آثار این هنرمندان و همچنین آشنایی نسل جوان با آثار کهن ایران برپا شده است.
این برگزار کننده نمایشگاه با اشاره به استقبال مطلوب بازدیدکنندگان اظهار کرد: آثار به نمایش درآمده برای علاقهمندان جذاب و جالب توجه بود.
براساس این گزارش در این نمایشگاه آثاری از ریحانه انجیل زاده، آذین بهمنی، محمد جلالی صدر، راهله حبیبی، فاطمه حبیبی، فاطمه خیری اوروند، زینب رضازاده کاوری، یاسمین رفیع زاده، عسل مرهونی، آیسودا زراسوندی، سارا سعیدی پور، ایران قنواتی، سمانه شیری دهکردی، یلدا گشتاسبی پور، مریم قنبری، فاطمه صادقی مجد، فاطمه صافی، عسل قاسمی، غزل گرجی زاده، ساجده علی نژاد، ساحل صادقیان پور، غزل عطارنژاد، پارمیدا کیماسی، نگین زاهدی نژاد، ستایش محمدی، مریم نواصری، نیما نوری زاده و سیده شیدا یوسفی زاده به نمایش درآمده است.
این نمایشگاه تا ششم دی ماه جاری در شهر کتاب اهواز برپا است و علاقمندان میتوانند همه روزه از ساعت ۱۷ تا ۲۱ از آن بازدید کنند.
منبع