احمد لامعیگیو روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اگر قرار باشد این مرکز از محل اعتبارات دولتی احداث شود نیاز به ۷۰۰ میلیارد ریال اعتبار دارد اما خیر دانشگار ساز احداث این پروژه را تقبل کرده است.
وی با اشاره به کمبود فضای سالن همایش و اجتماعات در دانشگاه بیرجند اظهار کرد: در قالب این پروژه سالن اجتماعات به ظرفیت هزار نفر به مساحت ۲ هزار مترمربع احداث میشود.
رئیس دانشگاه بیرجند تصریح کرد: به خیر پیشنهاد دادیم مطالعه بیشتری در خصوص مرکز همایشهای دانشگاه انجام شود تا این مرکز برای آینده ۴۰ تا ۵۰ سال دانشگاه مفید و موثر باشد.
وی ادامه داد: پیش بینی شده یک سالن اجتماعات با ظرفیت ۶۰۰ نفر و ۲ سالن هر کدام با ظرفیت ۲۰۰ نفر جنب این مرکز احداث شود.
لامعی با بیان اینکه مرکز احیا و حفظ آثار مکتوب شرق کشور نیز جنب این پروژه اجرا خواهد شد گفت: این پروژه در دو فاز اجرا میشود که برای فاز نخست ۵۰۰ مترمربع فضا در اختیار قرار میگیرد.
وی یادآور شد: برای احداث مرکز احیا و حفظ آثار مکتوب شرق کشور از محل منابع استانی و ملی استفاده خواهد شد، در فاز نخست از محل استانی ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب شده است.
رئیس دانشگاه بیرجند بیان کرد: از استاندار، فرمانده سپاه انصالرالرضا (ع) خراسان جنوبی و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی بابت حمایتهای همیشگی از دانشگاه بیرجند قدردانی میکنیم.
وی گفت: حاج علی اکبر فلاحی به عنوان خیر این پروژه تأکید کرد عملیات ساخت مرکز همایشهای دانشگاه هر چه زودتر آغاز شود به همین منظور چند روز قبل محل اجرای ساختمان مرکز همایشها خط کشی و مشخص شد و به زودی فونداسیون اجرا خواهد شد.
لامعی گفت: با توجه به تاکید و جدیت خیر دانشگاه ساز پیش بینی میشود این پروژه در کمتر از یکسال احداث و به بهرهبرداری برسد.
وی افزود: در سالهای اخیر خیران در احداث و تکمیل ۱۲ فضای دانشگاهی به مساحت حدود ۱۵ هزار و ۸۵۸ مترمربع در این دانشگاه کمک کردند.
دانشگاه بیرجند به عنوان نگین آموزشی شرق کشور اکنون با داشتن ۱۴ دانشکده، ۱۲ هزار و ۱۲۴ دانشجو، ۳۵۲ عضو هیات علمی، ۴۸ گروه آموزشی و ۲۳۱ کد رشته و گرایش تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در ردیف دانشگاههای سطح ۲ قرار دارد.
منبع