جعفر محمودنژاد اقدمی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: از این مبلغ بیش از ۷۷۹ میلیارد ریال به شهرداری های سه گانه مهاباد، ۲۴۰ میلیارد ریال به دهیاری ها، ۱۵ میلیارد ریال هم به روستاهای فاقد دهیاری پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه امسال میزان پرداختی به شهرداری و دهیاری ها نسبت به مدت مشابه بیش از ۴۵ درصد افزایش یافته است، اضافه کرد: این مبلغ در قبال ۱۶ هزار و ۸۱۷ اظهار نامه مالیاتی وصول و به شهرستان و توسعه زیرساخت ها بازخواهد گشت.
مدیر حسابرسی مالیاتی مهاباد بیان کرد: در سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به ترتیب ۲۳۰، ۴۷۰ و ۸۹۰ میلیارد ریال درآمد مالیاتی به حساب شهرداری های مهاباد واریز شده و امسال نیز تا پایان ۹ ماه تاکنون یک هزار و ۵۰ میلیارد ریال واریز و همچنان تا پایان سال این روند ادامه دارد.
محمودنژاد اقدمی با اشاره به اجرای طرح نشانه دار کردن مالیات و انتخاب محل هزینه کرد مودیان افزود: با همراهی شهروندان و در قالب این طرح ۲۶۷ میلیارد ریال تامین شد و برای اجرای سه پروژه عمرانی مهاباد از جمله پروژه احداث خانه بهداشت کیسلان، ساخت فضای ورزشی محله پشت تب و تکمیل مدرسه ۱۲ کلاسه حسن زاده هزینه شده است.
وی از مودیان محترم مالیاتی مهاباد از بابت پرداخت مالیات و عوارض ارزش افزوده قدردانی کرد و امید دارد با کمک مردم و پرداخت به موقع بهتر و بیشتر می توان درخدمت عمران و آبادانی شهر مهاباد بود.
وی تاکید کرد: سازمان امور مالیاتی با هوشمند سازی نظام مالیاتی به دنبال شناسایی فرارهای مالیاتی بدون فشار به فعالان اقتصادی و تولیدی در کشور است.
به گزارش ایرنا، مالیات از جمله مهمترین منابع درآمدی دولتها در دنیای امروز به شمار میرود و در ایران نیز طی سالهای اخیر، روند رو به رشدی در وصول درآمدهای مالیاتی وجود داشته است.
شهرستان ۲۶۰ هزار نفری مهاباد دارای ۶ هزار و ۸۰۰ واحد صنفی است؛ اصناف بزرگترین بخش اقتصادی این شهرستان را تشکیل میدهند.
منبع