به گزارش خبرنگار حوزه سلامت ایرنا، محمدرضا ظفرقندی روز شنبه در آیین بزرگداشت ۱۷۳ سالگی دارالفنون و ۹۰ سالگی دانشگاه علوم پزشکی تهران و ۱۵۳ سالگی بیمارستان سینا افزود: لازمه گسترش علم روابط با کشورهای دنیاست.
به گفته وی، مردان بزرگ باید به فکر آینده نگری باشند و به قدرت علم در پیشرفت کشور توجه ویژه کنند.
وی با اشاره تأسیس دارالفنون و بیمارستان سینا و دانشگاه علوم پزشکی تهران، ادامه داد: باید به تعلقات ملی و هویت مان بها دهیم به این معنا که هوای مردم و نیروی انسانی داشته باشیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به نقش موثر استادان مختلف در بیمارستان سینا، گفت: اگر علم را قدر ندانیم، تعلقات ملی صورت نمی گیرد و افراد کشور را ترک می کنند.
ظفرقندی تاکید کرد: دارالفنون، دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان سینا تا ابد در تاریخ ایران می درخشند و برخی خدمات در بیمارستان سینا در سطح یک دنیاست.
وی در ادامه این برنامه و در جمع خبرنگاران درباره توریسم درمانی گفت: در قانون برنامه پیش بینی شده که بتوانیم توریسم سلامت را گسترش دهیم، برای همین باید بیمارستان ها را تقویت کنیم و ارتباطات بین المللی را هم گسترش دهیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: اگر این دو مقوله اتفاق بیافتد، به دلیل بالابودن سطح علمی پزشکی کشور می تواند از تمام کشورهای منطقه بیماران را پذیرش کرده و درمان آنها را به بهترین وجه انجام دهد.
به گفته ظفرقندی، در زمان حاضر بسیاری از بیماران کشورهای منطقه و حاشیه خلیج فارس برای درمان به ایران مراجعه می کنند و سطح بالای پزشکی ایران برای کشورهای منطقه و حاشیه خلیج فارس شناخته شده است.
وی تاکید کرد: برای اینکه بتوانیم در این مسیر رقابت و به پیشرفت هایی هم دست پیدا کنیم باید به لحاظ تکنیک، فنی و علمی در بیمارستان ها رشد کرده و همچنین گسترش روابط بین الملل را مدنظر داشته باشیم تا بیماران این کشورها به ایران تردد و خدمات مورد نظر را دریافت کنند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عفونت های بیمارستانی اشاره کرد و گفت: هرچند در هر بیمارستانی کمیته کنترل عفونت وجود دارد و در وزارتخانه هم روی این کمیته ها نظارت می شود، اما علاوه بر برنامه های اساسی ما باید بتوانیم با گسترش تجهیزات و امکانات مورد نیاز بر جلوگیری از عفونت های بیمارستانی بیشتر نظارت کنیم.
منبع