بیش از سه‌هزار مترمکعب چوب قاچاق در بوشهر کشف شد


به گزارش خبرنگار ایرنا، عبدالحسین گرشاسبی روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در مدت یاد شده همچنین ۲۲ فقره کوره زغال در استان بوشهر کشف شده که ۱۸ مورد آن مربوط به به کشفیات چوب قاچاق است.

وی افزود: زراعت چوب یکی از برنامه‌های مهم سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری است که در این راستا با واگذاری اراضی و تسهیلات بانکی به سرمایه‌گذاران از تولیدکنندگان در عرصه زراعت چوب حمایت می‌شود.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر ادامه داد: زراعت چوب جلوگیری از تخریب جنگل و استفاده درست از آب و خاک است و اشتغال‌زایی، درآمدزایی و جلوگیری از خروج ارز از کشور از مزایای مهم زراعت چوب است.

گرشاسبی افزود: یکی از گونه‌های سریع‌الرشد در زراعت چوب در استان بوشهر اکالیپتوس است که در این راستا سرمایه‌گذاران در کشت درختان تولید چوب مورد حمایت قرار می‌گیرند.

وی گفت: پساب فاضلاب برای توسعه زراعت چوب رویکرد جدی استان بوشهر است و در این راستا طرح جنگل‌کاری و تولید چوب با استفاده از پساب فاضلاب بوشهر تدوین، طراحی و اجرایی شده است.

گرشاسبی اضافه کرد: در هر هکتار یک میلیارد ریال برای تولید چوب سرمایه‌گذاری می‌شود که بیش از ۱۰۰ تا ۱۵۰ تن می‌تواند تولید محصول چوب کند.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان بوشهر افزود: بیش از ۷۴ درصد از مساحت این استان را عرصه‌های منابع طبیعی تشکیل می‌دهد.

وی یادآور شد: این عرصه‌ها شامل یک‌میلیون و ۱۸۹ هزار هکتار مرتع، ۳۳۰ هزار هکتار اراضی جنگلی و بیش از ۱۱۰ هزار هکتار اراضی فاقد پوشش و بیابانی است.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

عملیات بارگیری جکت سکوی طرح توسعه میدان گازی بلال در بوشهر با موفقیت انجام شد

به گزارش ایرنا، احسان محمدی روز چهارشنبه در جریان عملیات بارگیری این جکت افزود: ساخت …