مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان: راه‌اندازی ایرنای بوموسی تبلور درایت رسانه‌ای است


به گزارش ایرنا، اسماعیل جهانگیری سه‌شنبه در آیین آغاز به‌کار دفتر ایرنا در بوموسی افزود: خبرگزاری جمهوری اسلامی با نزدیک به یک قرن تجربه مورد وثوق بخش‌های مختلف حاکمیت و اقشار مختلف مردم است و فرآورده‌های خبری آن، یک منبع مهم محلی، ملی و بین‌المللی است.

وی ادامه داد: مدیریت و خبرنگاران ایرنا در هرمزگان نیز با عملکرد حرفه‌ای و منسجم گروهی تاکنون یار صدیق و موثر ملت و دولت بوده‌اند که ظرفیت‌های فعالیت رسانه‌ای در بوموسی را نیز به خوبی می‌شناسند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان خاطرنشان کرد: باتوجه ویژه دولت هم اکنون بوموسی میزبان رویدادهای مهم در عرصه‌های مختلف است و توسعه آن نیز شتاب بیشتری گرفته که این وضعیت اهمیت جهاد تبیین در چارچوب کار رسانه‌ای حرفه‌ای را بیشتر کرده است.

دفتر نمایندگی خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) امروز سه‌شنبه با حضور دکتر حسین جابری انصاری مدیرعامل ایرنا، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان، فرماندار بوموسی و جمعی از مسئولان استانی و محلی در جزیره راهبردی بوموسی افتتاح شد. پیش از این اخبار بوموسی از طریق مرکز منتشر می‌شد.

هم‌اکنون خبرگزاری جمهوری اسلامی علاوه بر مرکز استان (بندرعباس)، دارای سه دفتر استانی در جزایر قشم، کیش و بوموسی است.

باتوجه به‌طولی بودن این استان و ظرفیت‌های کم‌نظیر آن در کرانه خلیج‌فارس و دریای مَکُران، راه‌اندازی دفاتر ایرنا در مناطق شرقی و غربی هرمزگان نیز ضروری به‌نظر می‌رسد.

نگاه دولت چهاردهم به جزایر ایرانی، یک نگاه توسعه‌محور بوده و پس از اینکه پروازهای بوموسی همه روزه شد و همه مردم کشور می‌توانند به این جزیره دیدنی سفر کنند، اینک ایرنای بوموسی با هدف تسهیل و سرعت بیشتر در اطلاع رسانی راه‌اندازی شد.

شهرستان بوموسی که پیش‌تر به نام ابوموسی شناخته می‌شد، متشکل از ۶ جزیره بوموسی، سیری، تنب بزرگ، تنب کوچک، فارور بزرگ و فارور کوچک بوده و مرکز آن هم جزیره ۱۲ کیلومتر مربعی بوموسی است که در فاصله ۷۵ کیلومتری جنوب بندرلنگه و ۲۲۲ کیلومتری بندرعباس واقع شده است.

جزایر ایرانی تنب بزرگ، تنب کوچک و بوموسی در نزدیک‌ترین فاصله با تنگه راهبردی هرمز واقع شده‌اند که یکی از مهم‌ترین تنگه‌های بین‌المللی است و خلیج‌فارس را به دریای عمان و اقیانوس هند پیوند می‌دهد.

جزایر سه‌گانه بوموسی، تُنب بزرگ و تُنب کوچک از دوران باستان که مرزهای ایران برای جهانیان شناخته شد دارای پیشینه تاریخی و حقوقی در دریای پارس بوده اند و نه تنها جزیی از خاک این سرزمین بلکه با جزیره های قشم، لارک، هرمز و هنگام زنجیر دفاعی ایران را پدیده آورده و در امنیت خلیج فارس نقش اساسی و حائز اهمیت داشته اند.

استان هرمزگان با ۱۳ شهرستان و ۱۴ جزیره کوچک و بزرگ یکی از قطب‌های مهم اقتصادی کشور و ظرفیتی مهم برای توسعه اقتصاد دریامحور به شمار می‌رود.

حسین جابری انصاری در سفر چهار روزه خود به هرمزگان علاوه بر افتتاح ایرنا بوموسی، از ظرفیت‌های مختلف این استان به ویژه فرصت‌های مرتبط با اقتصاد دریامحور مدنظر رهبر معظم انقلاب و رییس جمهور، بازدید می‌کند.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

بررسی «پروین»، «علت مرگ؛ نامعلوم»، «برف آخر» در تلویزیون

به گزارش روز جمعه ایرنا از روابط عمومی برنامه «هفت»، سی و چهارمین قسمت از …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ