به گزارش ایرنا، محمد شمسایی فر شامگاه چهارشنبه در جلسه قرارگاه آب شهرستان شهریار افزود: این افزایش عمق نشان می دهد که برای استحصال آب آشامیدنی به انرژی بیشتر نیازمند هستیم و مخازن با سختی آبگیری می شوند.
وی افزود: این شرایط وضعیتی را بوجود آورده که باید همه شهروندان در صرفه جویی آب اهتمام ویژه ای به کار گیرند و از شستشوی فرش یا خودرو و هدر رفت آب به هر شیوه ای خودراری کنند تا به سمت صرفه جویی برویم.
این مسئول خاطرنشان کرد: عدم استفاده از پمپ های کششی، ایجاد و ارتقای مخازن ذخیره اولین نکته و گام برای توزیع عادلانه آب آشامیدنی در شهرها است و از مردم غرب استان انتظار داریم مصارف غیر ضروری را قطع و صرفه جویی را همواره مد نظر قرار دهند.
مدیریت بحران آب در اولویت کار فرمانداری شهریار است
سرپرست فرمانداری ویژه شهریار نیز در این جلسه گفت: باید هماهنگی های لازم انجام گیرد تا در نیمه دوم اردیبهشت ماه سال آینده همه اقدامات و تمهیدات به کار گرفته شود، چرا که مدیریت بحران آب در اولویت کار فرمانداری است.
سجاد برنجی ضمن تاکید بر برگزاری جلسات منظم و مستمر قرارگاه آب در شهرستان افزود: صورت مسئله امروز برای رفع مشکلات آب تمهید راهکارهای منطقی و راهبردی و بهرهگیری از ظرفیت های موجود در مواجهه با بحران آب تابستان است.
وی اظهار داشت: در چند سال گذشته به دلیل خشکسالی و افت سفره های زیر زمینی، منابع تولید آب ١۴٠٣ ساعت در پیک بحران از مدار خارج بودند که حتما باید در خصپص این موضوع برای سال آینده اقدامات پیشگیرانه لحاظ ومصوبات این جلسه به دقت اجرایی شود.
سرپرست فرمانداری ویژه شهرستان شهریار استفاده از پساب فاضلاب شهری را برای بهرهگیری فضای سبز توسط شهرداری ها را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت های پساب تولید شده در تصفیه خانه فاضلاب شاهد تا حصول طرح انتقال پساب به شهرها در طرح بلند مدت حتما بحث برنامه کوتاه مدت لحاظ گردد تا به هر نحوی که مد نظر است از این ظرفیت استفاده گردد.
برنجی ادامه داد: اگر وارد بحران آب شویم باید از چاههای کشاورزی و شهرداری ها نیز با تجهیز و رعایت نکات بهداشتی نسبت به تامین آب بهره گرفته شود که آبفا ، جهاد کشاورزی و شهرداری ها باید در این خصوص برنامه خود را ارائه کنند.
وی همچنین برخورد باچاههای غیر مجاز را بسیار حائز اهمیت دانست و افزود : جلسات لازم در این خصوص با بخشداری ها و دهیاری ها برگزار گردد تا در اسرع وقت نسبت به اجرای طرح برخورد با متخلفان اقدام کنیم.
شرکت آب و فاضلاب غرب استان تهران با ۱۰ شهر و ۸۱ روستا به وسعت ۱۱۶ میلیون و ۶۰ هزار متر مربع شامل شهرستانهای قدس با سه روستا، شهریار با ۲۸ روستا و ملارد با ۵۰ روستا هم چنین شامل شهرهای صفادشت، صباشهر، وحیدیه، فردوسیه ،باغستان ،شاهد شهر و اندیشه را با جمعیتی بالغ بر یک میلیون و۵۰۰ هزار نفر تحت پوشش قرار می دهد.
منبع