به گزارش ایرنا ، یحیی رمضانی روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری چهارمحال و بختیاری در سالن جلسات شرکت توزیع برق استان برگزار شد افزود: امید است در دولت چهاردهم با وفاق همه مسوولان و شاخصهای علمی، استان را در این مسیر به پیش ببریم تا توسعه پایدار در چهارمحال و بختیاری رقم بخورد و در همین راستا از فعالیت جزیرهای دوری کرد.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: سهم استان از نیروی شاغل در نظام اداری کشور بنابر آمار سال گذشته در ۱۰۵ دستگاه اجرایی ۳۴ هزار نفر معادل ۱.۰۵ درصد(یک و پنج دهم درصد) است.
به گفته وی، پنج درصد نیروی انسانی دارای مدرک دکترا، ۲۱ درصد دارای مدرک کارشناسی ارشد، ۴۸ درصد کارشناسی و پنج درصد دیپلم است.
رمضانی با بیان اینکه ۱۰ هزار و ۸۵۶ نفر از پرسنل اداری چهارمحال و بختیاری معادل ۳۲ درصد سابقه کاری کمتر از پنج سال دارند اضافه کرد: ۱۳ هزار و ۳۷۲ نفر از پرسنل سن آنها بین ۴۰ تا ۵۰ سال است که ممکن است باعث بازنشستگی زودتر از موعد شود و از چرخه اداری خارج میشوند.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری افزود: با توجه به اینکه ۱۳ هزار نفر در آستانه بازنشستگی و ۱۰ هزار نفر نیروی زیر پنج سال سابقه کار دارند، چگونه میتوان این کسری نیرو را جبران کرد تا استان به توسعهیافتگی برسد.
وی اظهار داشت: ۶۰ درصد نیروهای اداری چهارمحال و بختیاری رسمی، هشت درصد قرارداد کارمعین هستند و مابقی باید تعیین تکلیف شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری یادآور شد: اگر قرار است استان به توسعه پایدار برسد باید نیروی مدرن و ابزار مدرن داشته باشیم به خاطر اینکه روش سنتی جوابگو توسعه پایدار استان نیست.
وی در خصوص پستهای باتصدی و بلاتصدی در چهارمحال و بختیاری گفت: براساس آمارها ۵۳ درصد پستها در کشور با تصدی است در حالی که این آمار در استان ۴۵ درصد است و پستهای بلاتصدی ۵۵ درصد است و از نرخ کشوری پایینتر هستیم و باید به شاخص کشوری برسیم.
وی افزود: بررسیها نشان میدهد شهرستانهای چهارمحال و بختیاری هنوز به بلوغ سازمانی نرسیدهاند به خاطر اینکه استان به بلوغ ساختاری نرسیده و این به صلاح استان نیست.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال و بختیاری بیان کرد: با برگزاری آزمونهای استخدامی و اجرای طرحهای مختلف از جمله “زینالدین” و آزمون “جذب نخبگان” در دستگاههای اداری، تلاش شده وضعیت جذب نیرو در استان بهبود یابد اما هنوز جای کار در این استان دارد.
وی با اشاره به اهمیت جذب نخبگان در دستگاههای اجرایی گفت: امروز در جذب نخبگان کم کاری داریم و مدیران دستگاههای اجرایی از جذب نخبگان هراس نداشته باشند.
وی بر نخبهپروری تاکید کرد و گفت: روند جذب نخبگان تغییر کند.
رمضانی با اشاره به روند برگزاری جشنواره شهید رجایی خاطرنشان کرد: معیار مدیران برتر از آمارهای کمی به کیفی تغییر میکند و مدیری برتر میشود که کار کیفی انجام دهد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر است.
منبع