لیله الرغائب؛ شبی پر از رحمت و برکت

شب آرزوها،لیله الرغائبحجت الاسلام حسین یوسفی، استاد علوم قرآنی حوزه در خراسان جنوبی، در گفت و گو با ایکنا از خراسان‌جنوبی با اشاره به معنای کلمه “لیله” به معنای شب و “رغائب” به معنای چیزی که مردم به آن رغبت و تمایل دارند، گفت: این شب به معنای شبی است که درهای رحمت الهی باز می‌شود و ملائکه الهی به زمین می‌آیند.

یوسفی ادامه داد: ماه رجب و ماه شعبان مقدمه‌ای برای ماه مبارک رمضان هستند، خداوند متعال در ماه رمضان مسابقه‌ای را برقرار می‌کند که برای شرکت در آن، آمادگی نیاز است. این آمادگی را کسانی می‌توانند کسب کنند که در ماه رجب و شعبان خود را آماده کنند.

وی به مثالی اشاره کرد و گفت: فرض کنید ماشینی را در یک شب سرد زمستانی در جایی که آفتاب نمی‌تابد، پارک کرده‌اید. اگر بخواهید این ماشین را بلافاصله روشن کنید، ممکن است نتواند به سرعت حرکت کند. بنابراین، لازم است که ماشین چند دقیقه‌ای روشن بماند تا گرم شود. به همین ترتیب، اگر کسی یازده ماه از سال را بدون توجه به خداوند سپری کند، نمی‌تواند به یکباره وارد ماه رمضان شود.

استاد حوزه همچنین به اهمیت شب لیله الرغائب اشاره کرد و گفت: این شب، شب رحمت الهی است و برخی ادعا می‌کنند که آرزوهای انسان در این شب برآورده می‌شود، خداوند متعال به بندگانش عنایت دارد و در این ایام که درهای رحمت الهی باز است، بندگان می‌توانند خواسته‌های خود را مطرح کنند.

وی افزود: تمامی شب‌های ماه رجب و شعبان مقدمه‌ای برای دستیابی به فضیلت ماه رمضان هستند، بندگان باید خود را برای ورود به رمضان آماده کنند تا از فیض الهی در این ماه بهره‌مند شوند و امیدواریم خداوند متعال در همه حالات ما را مورد لطف و عنایت خود قرار دهد.

یوسفی در مورد شب آرزوها گفت: لیله الرغائب شبی است که درهای رحمت الهی به روی بندگان باز می‌شود و فرصتی است تا انسان‌ها خواسته‌های خود را با دل پاک از خداوند طلب کنند.

وی یادآورشد: این شب، زمان مناسبی برای توبه و بازگشت به سوی خداست و بندگان باید از این فرصت بهره‌برداری کنند تا به فیض الهی دست یابند.

انتهای پیام


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

امکانات موجود برای تولید استفاده شود

به گزارش ایکنا از یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ