رسول جعفریان؛ شخصیتی دانشور و دغدغه‌مند در عرصه آموزش، تحقیق و تصنیف

به گزارش ایرنا، در این نکوداشت که عصر یکشنبه به بهانه رونمایی از کتاب «آفاق دانایی» برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین علی اکبر ناطق نوری، علی لاریجانی مشاور رهبر معظم انقلاب، حجت الاسلام احمد واعظی، رئیس دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم، غلامرضا امیرخانی، رئیس کتابخانه ملی، محمدرضا جوادی معاون فرهنگی و نادره رضایی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمع زیادی از استادان تاریخ و اهالی کتاب و اندیشه حضور داشتند.

در این مراسم، پیام آیت الله جعفر سبحانی از مراجع تقلید و دکتر مصطفی محقق داماد در نکوداشت جعفریان قرائت شد و رئیس مرکز اسناد و کتابخانه ملی نیز پیام رئیس جمهور را قرائت کرد و در پایان نیز هدایایی از جمله از سوی حجت الاسلام سید جواد شهرستانی، نماینده تام الاختیار آیت الله سیستانی به این استاد تاریخ تقدیم شد.

علی لاریجانی، مشاور رهبر معظم انقلاب، دکتر رضا منصوری پژوهشگر علم، سید فرید قاسمی، پژوهشگر مطبوعات، دکتر محمدعلی مهدوی راد قرآن پژوه و دکتر منصور صفت گل استاد تاریخ از جمله سخنرانان این نشست در سالن خبرگزاری خبرآنلاین بودند.

سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در لوحی از این پژوهشگر تاریخ اسلام و تشیع تقدیر کرد.

متن لوح سیدعباس صالحی خطاب به حجت الاسلام والمسلمین رسول جعفریان به شرح زیر است:

«حجت الاسلام والمسلمین دکتر رسول جعفریان، دانشمند فرهیخته تاریخ اسلام، تشیع و ایران

فرصتی مغتنم است که در فضایی سرشار از تکریم و منزلت، نگاه‌ها و افکار مردم این سرزمین به سوی تلاش‌ها و خدمات ارزشمند شما سوق یابد؛ شخصیتی دانشور و دغدغه‌مند در عرصه آموزش، تحقیق و تصنیف که با روحیه‌ای افزون و اراده‌ای خستگی‌ناپذیر، طرح‌های نوین را بر فراز زمان‌ها و مکان‌های تاریخی پیش‌نگاری داشته‌اید.

اینجانب، به نام و نگاه جمیع فرهیختگان و فعالان علمی و فرهنگی، صمیمانه‌ترین تقدیرها و تحسین‌های خود را تقدیم‌تان می‌کنم؛ شما که کوشیدید با قلم‌تان در تاریخ روحی تازه بیآفرینید و زمینه تأملاتی جدید را فراهم آورید.

تألیفات گسترده و گرانسنگ شما، که هر یک فصلی از روایت تاریخ معاصر و افق‌های متفاوت تشیع و اسلام را به روان این سرزمین افزوده است، نشان از ژرفای ظرافت و دقت نظر شما دارد.

ترجمه‌های انتشاریافته از آثار جنابعالی، از دانش مشترک میان فرهنگ‌های مختلف حکایت دارد، همچنین تصحیحات و احیای متون کهن تاریخی‌تان، فرصت‌های تازه‌ای برای خوانش میراث فرهنگی ایران و اسلام فراهم ساخته است و حضور پیوسته تان در مجامع علمی، فرهنگی و رسانه‌ای، نمونه‌ای درخشان از روحانیت حاضر در زمان را نشان داده است.

امید است که به لطف حضرت پروردگار، همواره در جایگاه معلمی با بارقه‌ای تابنده از علم، فرهنگ‌سازی و اسلام‌خواهی ناب، الگویی دیرپا و روح‌بخش برای نسل‌های معاصر و آینده باشید.»


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

«سند نقشه مهندسی فرهنگی مازندران» باحضور وزیر ارشاد رونمایی شد

به گزارش ایرنا، نشست سراسری ارتباط تصویری شورای فرهنگ عمومی کشور با حضور وزیر فرهنگ …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ