اوحدی: جانبازان سند زنده جنایت‌های جنگی دشمنان هستند/برگزاری اجلاس جهانی شهدای ترور


به گزارش ایرنا از بنیاد شهید و امور ایثارگران، سعید اوحدی روز -یکشنبه ۱۶دی- در نشست هم‌اندیشی تشکل‌های شاهد و ایثارگر حوزه جانبازان شیمیایی که در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد، با انتقاد از فضای منفی مجامع بین‌المللی نسبت به ایران اظهارداشت: اقدامات سازمان یافته تبلیغاتی در طول این سال‌ها علیه ایران شکل گرفته که سابقه نداشته است، این تبلیغات سازمان‌یافته و هدایت شده است که باید استراتژی جدیدی توسط ما شکل بگیرد.

وی با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد شهدای غزه را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند، افزود: اتفاقاتی که امروز در کشور لبنان و سوریه شاهد هستیم با برنامه مشخص و سازمان‌یافته است و ما باید در باورهای فکری این کشورها شبهه ایجاد کنیم زیرا بیش از ۳۶۰ رسانه فارسی‌زبان علیه ایران فعالیت می‌کنند.

اوحدی گفت: رهبر معظم انقلاب در رابطه هجمه‌ها «ناتوی فرهنگی» و «شبیخون فرهنگی» را مطرح کردند، ما باید برای مقابله با شبیخون فرهنگی نسبت به باورهای اشتباهی که به کشور وجود دارد شبهه برای کشورها ایجاد کنیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به گنجینه‌ای از خانواده‌های شهدا در کشور، خاطرنشان‌کرد: بخشی از این گنجینه‌های عظیم در کشور ما جانبازان شیمیایی هستند و هیچ منطقی در کشورها نمی‌تواند از این جنایت‌های جنگی دفاع کند زیرا جانبازان شیمیایی گنجینه‌های بزرگی برای نشان دادن حقانیت کشور هستند.

اوحدی با بیان اینکه رسانه‌های کشور نسبت به فعالیت‌ها و برنامه‌های انجام شده بنیاد برای شهدای ترور و شهدای شیمیایی دغدغه‌ دارند، خاطرنشان‌کرد: ما باید از شرکت در «اجلاس منع سلاح‌های شیمیایی» بهره‌ ببریم و در کشور خودمان هم اجلاس‌های بین‌المللی برای شهدای ترور و شیمیایی برگزار کنیم زیرا برخی از فعالان حقوق بشر چشم خود را نسبت به جنایت‌های غزه بسته‌اند.

وی از جانبازان به عنوان سند زنده جنایت‌های جنگی دشمنان در ایران یاد کرد و گفت: ما ظرفیت‌های زیادی برای نشان دادن حقانیت و مظلومیت شهدای ترور و شیمیایی کشور داریم که چگونه این جنایت‌های جنگی در کشور ما رخ داده است و می‌توان یک اجلاس بین‌المللی برای نشان دادن حقانیت شهدای ترور و شهدای شیمیایی در سال ۱۴۰۴ برگزار کرد.

ترویج فرهنگ ایثار و شهات در عرصه‌های بین‌المللی با اهتمام به «دیپلماسی ایثار»

سردار یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این نشست گفت: مطلوب‌ترین عرصه‌های دیپلماسی ایثار، در حوزه ایثار، جهاد و شهادت تعریف می‌شود. ما در دوران دفاع مقدس تجربه‌های ارزشمندی به دست آوردیم که می‌توانیم از آن‌ها برای تبیین بهتر دیپلماسی ایثار بهره‌مند شویم.

وی گفت: ظرفیت‌های موجود در حوزه جانبازان و قربانیان سلاح‌های شیمیایی گران‌بها و منحصربه‌فرد هستند که باید به‌طور جدی‌تر مورد توجه قرار گیرد. هرچه به جلو پیش می‌رویم، لازم است تمرکز بیشتری بر موضوعات مختلف داشته باشیم تا بتوانیم از این پتانسیل‌ها به بهترین شکل بهره‌برداری کنیم.

سلیمانی با اشاره به تلاش‌های بین‌المللی و کنوانسیون‌های موجود در زمینه منع استفاده از سلاح‌های شیمیایی، افزود: علی‌رغم وجود کنوانسیون‌ها و قوانین بین‌المللی، اقدامات اجرایی، فکری و مشورتی بیشتری در این حوزه مورد نیاز است. باید از تمامی ظرفیت‌های بنیاد شهید و تشکل‌های مرتبط برای تقویت این حوزه استفاده کنیم.

وی به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در این نشست اشاره کرد و اظهار داشت: تصمیم جدی در خصوص تعیین نقشه راهی شفاف و روشن برای پیشبرد اهداف این حوزه اتخاذ شده است. به زودی ستاد کنگره جانبازان شیمیایی راه‌اندازی خواهد شد و این ستاد با برنامه‌ریزی دقیق و مدون، در سال آینده فعالیت‌های خود را آغاز خواهد کرد. بنیاد شهید، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین نهاد پشتیبان ایثارگران، ظرفیت‌های فراوانی دارد که می‌توان با هم‌افزایی و هماهنگی میان مجموعه‌های مختلف، نقطه عطفی در تحقق دیپلماسی ایثار ایجاد کرد.

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، دیپلماسی ایثار را یکی از مفاهیم کلیدی در معرفی مظلومیت انقلاب و ایثارگران دانست و گفت: این دیپلماسی جای بحث و بررسی فراوان دارد و باید آن را به‌عنوان بستری گسترده برای انتقال پیام انقلاب و دفاع مقدس به جهانیان مورد استفاده قرار دهیم. مطلوب‌ترین عرصه‌های دیپلماسی ایثار، در حوزه ایثار، جهاد و شهادت تعریف می‌شود. ما در دوران دفاع مقدس، تجربه‌های ارزشمندی به دست آوردیم که می‌توان از آن‌ها برای تبیین بهتر دیپلماسی ایثار بهره‌مند شد.

سلیمانی گفت: امروز شاهد ارائه گزارش‌هایی از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود بودیم که نشان می دهد ظرفیت‌های عظیمی در این حوزه وجود دارد. امیدواریم با برنامه‌ریزی و بسترسازی مناسب، بتوانیم از ظرفیت‌ها برای پیشبرد اهداف بنیاد شهید و تحقق آرمان‌های ایثارگری استفاده کنیم.

وی ابراز امیدواری کرد که با بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها و ایجاد هماهنگی‌های لازم، مسیر پیشرفت در حوزه ایثار و جانبازی بیش از پیش هموار شود و گفت: ما باید با تکیه بر این ظرفیت‌ها و استفاده از فرصت‌های موجود، گام‌های مؤثری در راستای تقویت جایگاه ایران در عرصه‌های بین‌المللی برداریم.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

درصدد افزایش اعتماد و انسجام‌ میان اهالی صنعت مد و لباس هستیم

به گزارش ایرنا از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، زهرا …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ