به گزارش ایرنا از روابط دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی خراسان شمالی، دکتر محمدرضا صفدری روز سهشنبه اظهار کرد: از این تعداد سه مرکز متخلف در بخش دندانسازی و ۲ مرکز نیز در بخش تزریق ژل و بوتاکس و درمان دیسک و آرتروز فعالیت می کردند.
وی با تاکید بر اینکه مردم باید از مراجعه به مراکز غیرمجاز خودداری کنند، افزود: مداخلات درمانی توسط افراد فاقد صلاحیت میتواند عوارض جبرانناپذیری برای سلامت شهروندان به همراه داشته باشد.
صفدری عنوان کرد: تزریقهای غیرایمن مانند ژل و بوتاکس میتواند به عفونت، تغییر شکل صورت و درمان غیرعلمی مانند ماساژ برای دیسک و آرتروز ممکن است به وخامت شرایط بیمار منجر شود.
وی با تاکید بر اینکه مداخلات غیرقانونی در طب سنتی سبب مسمومیت یا آسیبهای جدی جسمی می شود، از مردم خواست تنها به مراکز معتبر و دارای مجوز مراجعه کنند و در صورت مشاهده فعالیتهای درمانی غیرمجاز، مراتب را به دانشگاه علوم پزشکی یا نهادهای مرتبط اطلاع دهند.
سرپرست معاونت درمان دانشکده علوم پزشکی خراسانشمالی یادآور شد: شهروندان میتوانند شکایات خود را با مراجعه به واحد شکایات معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی ثبت و یا از طریق تماس با شماره ۱۹۰ اعلام کنند.
خراسان شمالی دارای ۱۱ بیمارستان و هزار و ۴۶۳ تخت بیمارستانی است و هم اکنون پنج هزار نفر در حوزه سلامت این استان خدمت رسانی می کنند.
در این استان یک میلیون نفری، ۳۶۰ پزشک عمومی و حدود ۳۰۰ پزشک متخصص فعالیت دارند.
منبع