استفاده از آردهای تافتون و بربری برای پخت نان سنگک ممنوع است

زهره پوراحمد در گفت و گو با خبرنگار حوزه سلامت ایرنا با اشاره به سرانه بالای مصرف نان در ایران افزود: سرانه روزانه مصرف نان ایرانیان ۳۱۰ گرم و سالانه ۱۱۷ کیلوگرم است و ۹۴ درصد مردم از نان‌های سنتی مانند تافتون، لواش، بربری و سنگک استفاده می‌کنند و تنها ۶ درصد به نان‌های صنعتی روی آورده‌اند.

وی اظهار داشت: نان‌های صنعتی و نیمه‌صنعتی از نظر ایمنی و بهداشت، سالم‌تر از نان‌های سنتی هستند زیرا فرآیند تولید آن‌ها تحت نظارت مسئول فنی و کنترل کیفیت انجام می‌شود.

پوراحمد با اشاره به نظارت ضعیف بر نان‌های سنتی افزود: سازمان غذا و دارو تأکید دارد که برای پخت هر نان، باید از آرد ویژه همان نان استفاده شود؛ به‌ویژه نان سنگک که حتماً باید با آرد مخصوص خود پخته شود.

وی تصریح کرد که باید به سمت تولید نان‌های غنی‌شده و سبوس‌دار با ریزمغذی‌هایی مانند فیبر، آهن و اسیدفولیک حرکت کرد تا ارزش غذایی نان‌ها افزایش یابد.


منبع

درباره ی nasimerooyesh

مطلب پیشنهادی

دبیر مرکز مطالعات راهبردی جمعیت ایران: گیلان و مازندران سالمندترین استان‌های کشور هستند

به گزارش ایرنا، صالح قاسمی روز چهارشنبه در کارگاه آموزشی جوانی جمعیت در نکا با …

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ